Hjemmesidebanner
tirsdag, 30 januar 2018 13:13

Video: Bedstevolley er livsglæde på en bane

Written by
Foto: Klaus Sletting Foto: Klaus Sletting
Der er liv og glade dage, når Bedstevolleyspillere samles og spiller turnering. Både det sociale og fysiske er i højsædet, og hyggen glemmes naturligvis aldrig. Se video i artiklen.

Bedstevolley oplever en større og større popularitet. Således er der i løbet af de seneste to år kommet seks bedstevolleyklubber mere på landkortet, så der nu spilles 25 steder i Danmark.Bedstevolley er et spil for alle uanset boldspilserfaring. I Bedstevolley trænes både styrke, bevægelighed, balance, koordination og kondition. Alle disse elementer er med til at gøre hverdagen lidt lettere og meget sjovere, når de bliver trænet.

”Konceptet Bedstevolley er jo fantastisk. Jeg har aldrig set så meget livsglæde på en bane. Selvom det kikser lidt en gang imellem med slagene, så er der smil på. Det kan jeg godt lide,” siger Birger Herhold, bedstevolleyspiller fra Tapeten i Ballerup.

Han bakkes op af Ellen Jakobsen fra Farum-Holte:

”Du får motionen, du får det sociale samvær, og er du også nødt til at tænke dig om, når du spiller bold,” siger hun.

I Volleyball Danmark er man glade for den stigende popularitet, Bedstevolley oplever. Konceptet er netop skræddersyet, så der er fokus på hyggeligt socialt samvær, hvor alle, uanset boldspilserfaring, kan deltage.

Bedstevolley giver mulighed for at udvikle sig, kønnene er blandet, og der er både motion og konkurrence.

”Det er vigtigt, at Volleyball Danmark har et tilbud til alle, der ønsker at spille vollley, fra vugge til grav. Bedstevolley er et super fint spil for dem, der er blevet lidt ældre, men som har lyst til at bevæge sig. Man har bold med, og det er en sjov måde at være sammen på,” siger Randi Fechtenburg, udviklingskonsulent i Volleyball Danmark.

Har du lyst til at vide mere om Bedstevolley, og hvor der spilles, kan du kontakte Volleyball Danmarks konsulent Randi Fechtenburg på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik her for at læse mere om Bedstevolley.
Read 954 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.