Hjemmesidebanner
lørdag, 01 juli 2017 05:00

European League-semifinale kulminationen på to måneders dansk dedikation

Written by
Foto: CEV Foto: CEV
I aften kulminerer to måneders intensivt forløb for de danske volleyherrer, når de spiller semifinale i European League.

Størstedelen af spillerne stemplede ind i landsholdslejren i Idrættens Hus i den 24. april.

Derfra har hverdagen stået på to træningspas om dagen kombineret med træningskampe, VM-kvalifikation og gruppespil i European League.

19 kampe på 58 dage, eller hvad der svarer til en kamp hver 3. dag, er det blevet til for de danske volleyherrer.

Assistenttræner for det danske landshold Kristian Knudsen har indtil forrige år selv været en del af de lange landsholdsforløb som spiller.

Nu står han på sidelinjen, og han er imponeret over den enorme dedikation, spillerne lægger i at være en del af det danske volleyballflagskib.

”Det er et vildt prisværdigt engagement, samtlige af de her spillere lægger i at være en del af landsholdet,” siger Kristian Knudsen.

”Man skal tænke på, at spillerne ikke får en krone for at spille på landsholdet. De får kost og logi i den lange periode, landsholdet er samlet. En periode, hvor mange af spillerne træner om formiddagen, studerer, træner om eftermiddagen og studerer videre om aftenen,” siger han.

”Flere af spillerne har siddet på værelserne og læst om aftenen, da vi spillede gruppekampe i European League. De har skubbet eksaminer, så de skal til reeksamen eller taget ferie fra deres arbejde for at være med på landsholdet. Det er meget beundringsværdigt,” siger Kristian Knudsen.

”Jeg håber virkelig for drengene, at de bliver belønnet med en sejr i aften mod Makedonien, så de søndag kan slutte landsholdssæsonen af i en European League-finale,” slutter den danske assistenttræner.

BILLETTER TIL FINAL 4 KAN KØBES HER. SPAR 50 PROCENT VED KØB ONLINE.

FINAL 4 KAMPPROGRAM

Lørdag 1. juli
16:00, semifinale 1: Ukraine vs Sverige (SE KAMPEN PÅ VOLLEY TV HER)
19:00, semifinale 2: Makedonien vs Danmark (SE KAMPEN PÅ DR.DK HER)

Søndag 2. juli
16:00: Bronzekamp: Ved dansk deltagelse: DR.dk
19:00: Guldkamp: Ved dansk deltagelse: DR.dk
Read 1547 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.