Hjemmesidebanner
mandag, 08 maj 2017 09:38

Knudsen godkender første test – men stadig meget at arbejde på

Written by
Foto: Vadims Morozovs Foto: Vadims Morozovs
De danske volleyherrer spillede i weekenden tre træningskampe på to døgn mod Letland i forberedelserne frem mod VM-kvalifikationen og European League.

Det blev til to nederlag på 3-1 og 3-2 og en 3-0-sejr til danskerne.

Testkampene mod Letland er de første i et meget intensivt kampforløb med mange kampe på få dage for at få gjort holdet klar til at spille ikke færre end fem kampe i træk til VM-kvalifikationen, som begynder den 24. maj.

”Vi har fået set alle spillere i spil og er kommet tættere på, hvordan holdet skal se ud til VM-kvalifikationen,” siger landsholdets assistenttræner Kristian Knudsen.

” Alle gør det virkelig godt i momenter af spillet. Der er generelt et godt niveau på holdet, så det bliver svært at vælge den endelige trup,” siger han.

”Vi har fået øjnene op for, hvad vi skal fokusere på. Der er stadig masser at træne videre på. Og det klør vi på med fra i eftermiddag og frem mod de næste testkamp i weekenden,” siger assistenttræneren.

Danmark rejser torsdag til Ungarn, hvor de spiller yderligere to testkampe.
Read 1412 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.