Hjemmesidebanner
søndag, 07 maj 2017 12:48

Video: Se hvem der fik årets ungdomskåringer

Written by
Ved årets repræsentantskabsmøde i weekenden blev der sat navne på årets ungdomsklub, årets ungdomsleder, persongnist og klubgnist. Se hvem ildsjælene er her.

LÆS MERE OM ALLE KÅRINGERNE HER

Årets ungdomsklub 2017 er Farum Holte Volleyball. Klubben har været en stærk spiller i ungdomsfeltet gennem flere år og har haft konstant fremgang på medlemstallet de senere år, så det nu tæller knap 200 kids- og ungdomsspillere.

Farum Holte Volleyball markerer sig på stævnedeltagelse i Kids- og Teenvolley og er uden sammenligning den klub i Danmark, der har flest hold afsted til Kids- og Teenstævner over en sæson. Klubben er desuden flot repræsenteret til Grand Prix, Sjællandsmesterskaber, Danmarksmesterskaber, TC, ungdomslandshold og havde hele 75 børn og unge med til årets Pokalfestival. 

Klubben har mange dygtige og kompetente trænere, der selv har erfaring fra højeste træner- og spillerniveau. Ligeledes har klubben været dygtig til at få ungdomsmedlemmer til at være hjælpetrænere for yngre årgange med fin succes.

Farum Holte Volleyball har fokus på kvalitet, glæde og på at gøre sig umage. Klubben har på fin vis lykkedes med at forene det konkurrenceprægede og elitære sammen med det sociale.Årets ungdomsleder 2017 er Mats Björkman fra Ikast KFUM. Han har viet sit liv til volleyball, hvor han har haft indflydelse på mange børn og unges volleyballopdragelse.

Mats Björkman er træner, sportschef, idrætspsykolog, coach, ideudvikler, rollemodel, underviser og ungdomslandsholdstræner.

I sin klub er han et kæmpe aktiv, der altid er klar til at give en hånd med, og hans smittende humør er svært at komme uden om – uanset om man er fra hans egen klub eller en konkurrerende. Mats Björkman er altid frisk på en snak om, hvordan vi bedst kan udvikle sporten.

Mats Björkman har en kæmpe andel i sin egen klubs succes, både når man ser på udviklingen i medlemstallet og det sportslige, da han har et godt øje for, hvad der skal til for at tiltrække og fastholde nye spillere, bl.a. gennem at kigge på de unge som hele mennesker, hvor sporten skal gå hånd i hånd med et travlt liv, hvor der også skal være plads til skole og venner.Årets klubgnist 2017 er TD Helsingør. Klubben startede op i 2015 og består primært af unge gutter mellem 18-25 år. Klubben har ét hold og er kendetegnet ved en masse positiv energi, hvor der bl.a. laves sjove udfordringer og dyster over Facebook i forhold til den anden lokale volleyball klub.

Det sociale er i højsædet i TD Helsingør, hvis motto er: ”Hellere se godt ud på banen end på resultattavlen”. Det skorter ikke på humoren i klubben, som på deres Facebookside skriver: ”Vi er helt overbeviste om, at vi er Helsingørs lækreste sportshold. Spørgsmålet er også, om man kan være andet med 12 så flotte fyre på holdet”?

Klubben har et fantastisk drive og samler hurtigt medlemmerne til at give en hjælpende hånd med til fx Beach Tour stævnet i Hornbæk og Tour Finalen på Bellevue strand.

Alt i alt er TD Helsingør en klub, der trods sin meget lille størrelse viser energi og drive til at komme ud over stepperne – det er en fornøjelse at se på udefra.Årets persongnist 2017 er Jannie Rasmussen fra Odense Beachvolley Klub. Sidste år var hun med til at starte udviklingsarbejde på ungdomsbeachvolley og har selv taget en ordentlig tørn for at skabe gode rammer for ungdomsbeachvolley i Danmark.

Jannie Rasmussen har stået for ungdomsafdelingen i sin klub de sidste to år og arbejdet på at rekruttere nye medlemmer, hvilket i år er lykkedes, så klubben har startet et ungdomshold for helt nye beachvolleyspillere. Sammen med dette hold har hun også hjulpet beachvolleytalenterne i Odense med træning, coaching til stævner og logistik omkring stævner.

Hun har været initiativtager blandt beachvolleyklubberne til at starte sparring og opkvalificering mellem trænerne og føre dialog med Volleyball Danmark om en struktur for uddannelsessystemet i beachvolley. Jannie Rasmussen er meget opmærksom på vigtigheden af et godt socialt miljø for de unge og hjælper derfor med at arrangere sociale tiltag i forbindelse med træningerne.


Read 2821 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.