Hjemmesidebanner
tirsdag, 02 maj 2017 06:00

Danmarksmester og landsholdsspiller får fire år i USA

Written by
Maia Stripp skifter fra næste sæson Volleyligaen ud med amerikansk college-bold. Den stærke centerspiller skal spille for University of Arkansas.

Knapt har Maia Stripp fået armene ned, efter hun sammen med Holte IF vandt sin første DM-medalje, inden hun retter sigtekornet ind på nye udfordringer.

Maia Stripp har fået et sports scholarship og skal studere i USA de næste fire år. Dermed er hun tabt for Volleyligaen for denne gang.

”Jeg glæder mig virkelig meget. Jeg har haft det i tankerne, lige siden min søster gjorde det samme. Jeg tror, det bliver helt fantastisk,” siger Maia Stripp

”Det bliver virkelig hårdt, men helt sikkert også det hele værd! Der er mange krav, og alt går hurtigere derover. Alle holdene i konferencen er gode, og forventningerne til holdet er, at vi går videre til Nationals,” siger hun.

”Jeg glæder mig nok mest til at møde alle pigerne og prøve noget helt nyt! Det er en stor forandring fra Holte, mange ting bliver gjort på en anden måde, men det bliver en sjov rejse at skulle gå igennem,” siger hun.

”Og så glæder jeg mig også til den allerførste kamp,” siger Maia Stripp.

19-årige Maia Stripp har spillet hos Holte IF i flere år og har allerede repræsenteret A-landsholdet 13 gange. Hun er også udtaget til damelandsholdets bruttotrup, som samles denne weekend.

Den 189 cm høje centerspiller skal enten studere Nutrition eller Elementary Education på University of Arkansas.

Maia Stripp rejser til USA senest den 26 juni.
Read 1760 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.