Hjemmesidebanner
fredag, 21 april 2017 08:41

Talentcenter Øst deltog atter i Grænsefejden

Written by
2. påskedag drog 3 pigehold og 2 drengehold fra Talentcenter Øst på den traditionsrige tur til Sverige for at spille mod udvalgte hold fra Skåne og Sydsvenska.

Årets turnering foregik i Engelholm, hvor der hele dagen blev afviklet en lang række gode kampe mellem de udvalgte svenske og sjællandske spillere.

Ældste årgang var 2001 for de danske hold, mens både de svenske drenge og piger var tilladt at stille med ældre spillere.

Da Talentcenter Øst samtidig havde valgt at se bort fra de spillere som i påsken havde deltaget på HU17- og DU16-landsholdet i EM-kvalifikationen, blev det ikke til så mange sejre for de danske hold. Det blev til gengæld til en masse værdifuld erfaring til en lang række af vores unge spillere.

Drengeturneringen blev vundet af Sydsvenska, mens Skåne tog den samlede sejr hos pigerne.

Tak til alle de dygtige spillere og trænere, som havde en god og udbytterig dag i Skåne. Vi glæder os allerede til at deltage igen til næste år.

Read 689 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.