Hjemmesidebanner
onsdag, 19 april 2017 06:00

Volley TV torsdag: Hvidovre og Ishøj slås om DM-bronze

Written by
Der er gået mere end to uger, siden Ishøj vandt den 1. bronzekamp mod Hvidovre med 3-1. Torsdag aften skal det afgørende slag stå mellem naboklubberne. Volley TV viser kampen direkte fra klokken 18:55.

Torsdag aften skal de første sæt DM-medaljer uddeles hos herrerne, når Hvidovre tager imod Ishøj på hjemmebane i Frihedens Idrætscenter til den 2. bronzekamp.

Hvidovre er presset til sejr, da Ishøj vandt den første bronzekamp.

Det er dog mere end to uger siden, den kamp blev spillet. Og netop den lange pause mellem de to kampe, kan spille holdene et puds, mener Casper Ahlehoff Hansen, der kommenterer bronzekampen på Volley TV.

”Det er en helt ny kamp. En helt ny fight. Begge mandskaber har haft masser af tid til at restituere og lægge den perfekte gameplan. Det kan ikke andet end at eksplodere torsdag aften i en kamp, hvor bronzemedaljer betyder alverden for begge hold,” siger han.

”Som vi så i første opgør, var holdene meget lige. To af de fire sæt bliver vundet med mindst mulig margin. Den afgørende bronzekamp bliver også helt lige. Jeg forventer en fysisk præget kamp, hvor det kølige overblik kan blive afgørende for, om bronzen skal til Hvidovre eller Ishøj,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Det er 2. år i træk, at naboklubberne Hvidovre og Ishøj krydser klinger i kampen om bronzemedaljer.

Se den afgørende bronzekamp mellem Hvidovre og Ishøj direkte på Volley TV fra klokken 18:55 her

Read 933 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.