Hjemmesidebanner
onsdag, 12 april 2017 19:39

Marienlyst vender 0-2 til tiebreak-choksejr i 1. DM-finale

Written by
Foto: MortenO.com (arkiv) Foto: MortenO.com (arkiv)
Marienlyst tilførte Gentofte sæsonens første nederlag, da fynboerne på hjemmebane i Odense vandt den første duel om DM-guldet i en medrivende tiebreak-thriller 3-2.

1. DM-finale, Marienlyst vs. Gentofte: 3-2 (18-25, 25-27, 25-21, 25-21, 15-13)
Marienlystcentret, Odense

Gentofte har været suveræne i denne sæson, hvor de er nået ubesejret frem til DM-finalen. De regerende danske mestre har blot afgivet to sæt i indeværende sæson, hvor de allerede har vundet pokaltitlen.

Dermed var al presset på Gentoftes skuldre, inden den første DM-duel mod Marienlyst i Odense. Her viste fynboerne, at de absolut er klar og toptunede til DM-duellen.

Marienlyst ikke blot mere end fordoblede Gentoftes sættab, fynboerne vandt også det første sværdslag om danmarksmesterskabet i en hæsblæsende finale. Marienlyst var bagud 0-2 i sæt, men fik vendt kampen på hovedet og vandt 3-2.

”Det var en ret spændende kamp,” siger Marienlysttræner Liam Sketcher.

”Holdet gør et virkelig godt stykke arbejde i at gå til kampen som enhver anden kamp. Kommunikationen på holdet fungerede fantastisk, og vi fik justeret på de vanskeligheder, vi løb ind i undervejs,” siger han.

”Sejren giver os et boost, så vi er mentalt ovenpå til den næste finale. Alt er i spil.”

Med sejren skal Gentofte vinde den 2. og afgørende DM-finale, som spilles den 23. april klokken 16:00 i Kildeskovshallen (Se kampen på Volley TV her). 

Vinder holdene en kamp hver, spiller de i forlængelse af sidste finale ét enkelt og altafgørende Golden Set til 25 point om at blive dansk mester.

Det er femte gang på seks år, at holdene møder hinanden i DM-finalen.
Read 2692 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.