Hjemmesidebanner
onsdag, 12 april 2017 09:02

Kvalifikation til Volleyligaen: De klarede cuttet til næste sæson

Written by
Foto: Hamistolen Photography Foto: Hamistolen Photography
Gruppespillet i kvalifikation til Volleyligaen er slut. Der er nu sat navn på de hold, som spiller i landets bedste række i den kommende sæson.

Hos kvinderne sluttede Ikast KFUM helt i top med 5 sejre og 14 point, mens Frederiksberg Volley snuppede 2. pladsen med 4 sejre og 13 point.

Dermed bliver det til endnu en sæson i Volleyligaen for Ikast KFUM, men Frederiksberg Volley efter et par sæsoner med divisionsbold igen er at finde i landets bedste selskab.

VK Vestsjælland og DHV Odense blev nummer 3 og 4.

Hos herrerne sluttede Lyngby-Gladsaxe på 1. pladsen i gruppespillet med 5 sejre og 16 point, mens VK Vestsjælland snuppede 2. pladsen med 4 sejre og 11 point.

Lyngby-Gladsaxe annoncerede dog inden kvalifikation til Volleyligaen begyndte, at klubben ikke ønskede at spille i Volleyligaen i den kommende sæson resultaterne upåagtet.  

Den ledige plads i Volleyligaen åbner for, at Aalborg Volleyball, der sluttede på 3. pladsen med 3 sejre og 9 point, kan træde ind i de fine selskab.

Top Volleyball Danmark har tilkendegivet, at Aalborg Volleyball kan spille i Volleyligaen, hvis Aalborg Kommune kan garantere en indfarvet bane jf. hal- bane og rekvisitreglementet. Fristen herfor er 15. maj.

Amager VK sluttede på 4. pladsen.
Read 655 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.