Hjemmesidebanner
onsdag, 12 april 2017 06:00

U17-landsholdet på svær EM-mission i Spanien

Written by
Foto: Peter Bernberg Foto: Peter Bernberg
De danske U17-drenge er i dag draget til Palencia i Spanien, hvor der torsdag og fredag venter to meget svære EM-kvalifikationskampe.

Modstanderne er nemlig først værterne Spanien og dagen efter Holland. To nationer, der bliver svære at besejre i jagten på en billet til EM.

”Vi har set en del video af begge hold, og det er gode nationer. På papiret er vi underdogs,” siger Head Coach for U17-landsholdet Christian Hesselberg.

Landstræneren er dog ikke taget til Palencia med blokaderne sænket.

”Jeg forventer, at vi spiller godt og bygger videre på den gode formkurve, vi oparbejdede i 1. kvalifikationsrunde på hjemmebane i december,” siger Christian Hesselberg.

”Vi har fokus på vores eget spil. Vi skal sørge for, at vores bundniveau ikke falder så drastisk, som vi så eksempler på i 1. kvalifikationsrunde. Kan vi undgå det, undgår vi også de perioder, hvor vi taber for mange point,” siger han.

Gruppevinderen samt den bedste 2’er fra de fem kvalifikationsgrupper kvalificerer sig direkte til EM. Da der er tre grupper med tre hold i hver, er det kun resultaterne mod nummer 1 og 3 i gruppen, der vil blive brugt for at sikre en fair og lige sammenligning på tværs af grupperne.

Kvalificerer Danmark sig til EM, går turen til Konya i Tyrkiet fra den 3.-11. juli.

KAMPPROGRAM
13/4, 20:00: Spanien vs. Danmark (CEV livescore)  
14/4: 20:00: Danmark vs. Holland (CEV livescore
15/4: 20:00: Holland vs. Spanien

Se den danske trup her.
Read 1130 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.