Hjemmesidebanner
tirsdag, 11 oktober 2016 12:43

Kollegievolley samler studerende

Written by
Der var masser af godt humør, da Volleyball Danmark i samarbejde med Aarhus Studenternes Volleyballforening lørdag afholdt de officielle Aarhusmesterskaber i kollegievolley. Se videoen nederst i artiklen.

En masse glade studerende brugte deres lørdag i Vejlby-Risskov Hallen, da Aarhusmestrene i kollegievolley skulle findes. Det var dog langtfra det resultatmæssige, der var i højsædet, da over 100 studerende fra 12 forskellige kollegier var samlet til volleyball-fest.

"Det er en dag fyldt med sjov og spas på tværs af de forskellige kollegier. Det skaber en rigtig god stemning og er naturligvis også med til at gøre folk opmærksomme på sporten,” siger udviklingskonsulent fra Volleyball Danmark, Maria Wieborg.

De studerende kom i flotte og kreative udklædninger, der var rigeligt med øl og krydret med sjove konkurrencer, var det medvirkende til, at både rutinerede og helt uprøvede volleyspillere havde en god, social dag.

"Der har været en masse positive mennesker, som alle har synes, at det har været en rigtig god dag. Folk har hygget og drukket nogle øl med studerende fra forskellige kollegier, så det vi har fået har været god feedback," siger Sara Sivesgaard fra ASV, der sammen med Volleyball Danmark har stablet turneringen på benene.

Turneringen blev afviklet i samarbejde mellem ASV og Volleyball Danmark, som en del af projektet Welcome U, der støttes af Nordea-fonden.

Read 683 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.