Hjemmesidebanner

Volley Week

bevæg dig for livet logo

101 nye volleyspillere efter Volley Week 

Hele 59 klubber åbnede i uge 39 (24.-30. september 2018) dørene for volleyinteresserede i alle aldre og på alle niveauer til den aller første udgave af Volley Week.

258 var nye ansigter hos arrrangørklubber.                                                                    
Arbejdet med Volley Week resulterede i, at 101 af disse meldte sig ind i en klub.       
                                                                                                                                       
Vi håber, at endnu flere klubber og deltagere er klar igen, når Volley Week afhol-      
des i uge 39 (d. 23.-29. september) 2019. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

Igennem det fælles visionsarbejde 'Bevæg dig for livet - Volleyball og Beachvolley' mellem DGI Volleyball og Volleyball Danmark inviterede alle volleyballklubber til Åbent Hus. 

"Et godt arrangement og fantastisk med alle udsendte / udlagte materialer. Alt lå lige til højre benet og let at gå til. Og det er vigtigt for alle frivillige ! Vi brugte stort set det hele."

Citat: Kerteminde Volleyball Klub

Det var gratis at deltage, og klubberne stod klar med åbne arme og flere forskellige aktiviteter for de fremmødte, så både børn og voksne kunne prøve volleyballsporten. Nogle klubber serverede kaffe og kage, mens andre bød på pølser og sodavand.

Tilbagemeldingerne fra klubberne viser stor tilfredshed. Mange klubber fik nye medlemmer takket være den store indsats. Hele 80 % af arrangørklubberne ønsker da også at deltage igen næste år til Volley Week.

"Volley Week er et super godt initiativ, og vil vokse år for år... Bevæg dig for livet er for nice."

Citat: Skovbakken Volleyball

De mange positive tilbagemeldinger går hånd i hånd med både den eksponering og de mange nye volleyball, som Volley Week har medvirket til.

"Vi er meget positive over resultatet fra første udgave af Volley Week. Det flotte resultat kan kun lade sig gøre takket være det store engagement, som de mange frivillige, ildsjæle og volleyentusiaster lægger for dagen. Når så mange klubber i hele landet støtter op om den fælles indsats, viser det, at Volley Week virker."

Citat: Sebastian Mikelsons, projektleder, Bevæg dig for livet - Volleyball og Beachvolley

DGI Volleyball og Volleyball Danmark vil meget gerne takke alle, som har været involveret i Volley Week. Samtidig ser vi frem til endnu en stor uge i uge 39 i år 2019!

Volley Week arrangeres af 'Bevæg dig for livet - Volleyball og Beachvolley', der er et samarbejde mellem DGI Volleyball, Volleyball Danmark og DIF og er støttet af Nordea-Fonden og Trygfonden.

30176 BDFL Volley webbanner 300x200Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.