Hjemmesidebanner

Hjemmesidebanner

Medlemmet i centrum

Volleyballspilleren i Centrum er en omfattende landsdækkende undersøgelse. Alle danske volleyball klubber, der er medlemmer af Volleyball Danmark, er blevet inviteret med i undersøgelsen, der er udarbejdet af firmaet Players 1.st, der er eksperter på området.

Med undersøgelsen får de deltagende klubber et meget præcist billede af, hvad dens medlemmer går og tænker. En viden der vil gøre klubberne i stand til, at starte nye tiltag op eller ændre på gamle traditioner, så klubbens udvikling kommer i sync med medlemmernes ønsker. Man kan se undersøgelsen som en moderne form for demokrati, hvor mange flere medlemmer kommer til orde, end tilfældet er i mange klubber og foreninger.

Alle klubber kan deltage i undersøgelsen. Det koster 1.500 kr. at løse licens til spørgeskemaet. For den pris får klubberne ikke bare en licens. Klubberne får også tilknyttet en konsulent, der hjælper dem hele vejen frem til og igennem undersøgelsen. Efter endt undrsøgelse kommer konsulenten ud, og gennemgår alle tallene med klubben, og hjælper med at udpege de fokusområder, som klubben og medlemmerne får mest ud af. Skal det iværksættes større initiativer, står konsulenterne også klar til, at hjælpe med det.

På grund af coronaen har vi stadig en række gratis licenser til rådighed, som vi deler ud i 2020, efter først til mølle princippet.


Undersøgelsen er startet op i foråret 2019, og i det første år, har 19 klubber gennemført undersøgelsen, mens 2 klubber er i opstartfasen.

Følgende klubber har gennemført undersøgelsen: ASV, Amager, Bedsted, CPH Beach, Farum-Holte, Fortuna, Frederiksberg, Gentofte, Hvidovre, Lyseng, Ikast, Kolding, Lyngby-Gladsaxe, Lyseng, Odense Beach, Randers, Rødovre, Køge, Vestsjælland og VLI.

Undersøgelsen gennemføres over 14 dage, hvor alle klubbernes medlemmer og frivillige får tilsendt en kode til undersøgelsen. Undersøgelsen gennemføres som en spørgeundersøgelse. Bag undersøgelsen ligger en udviklet algoritme, der vægter alle svar op mod hinanden, så klubberne også får præcist at vide, hvilke fokusområder, der er de vigtigste at arbejde videre med.

Niels Kliim
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b
Interesser