Hjemmesidebanner

Opdatering 12/5-20: Beachvolleyballens Dag aflyses

Beachvolleyballens Dag skulle have været afviklet lørdag d. 6. juni. Eftersom forsamlingsforbuddet gælder i hvert fald indtil d. 8. juni, er det vurderet, at det ikke giver mening at afvikle Beachvolleyballens Dag, når der til et arrangement max må være 10 deltagere, der samtidig ville skulle holde en meters afstand.

Beachvolleyballens Dag

Til Beachvolleyballens Dag kommer hele Danmark til at syde af beachvolleyball. Rundt omkring i landet byder både beachvolleyball- og volleyballklubber velkommen til en sjov dag hvor beachvolleyballen er i centrum. 

Beachvolleyballens Dag er for alle - uanset alder og niveau. Mange mennesker synes, at beachvolleyball er en sjov måde at være aktiv i den friske luft og med Beachvolleyballens Dag, håber vi på, at endnu flere får lyst til at kaste sig rundt i sandet.  

Beachvolleyballens Dag er en tilbagevendende begivenhed i Volleyball Danmark og DGI Volleyball, der startede i 2019, hvor 37 arrangørklubber rundt omkring i landet var med til at sprede glæden ved beachvolleyball. I 2020 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med DGI Volleyball endnu engang Beachvolleyballens Dag. Datoen er sat til den 6. juni 2020 - læs mere på følgende to sider:
Samarbejdspartnere Beachvolleyballens Dag 2020:

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b
Interesser