Hjemmesidebanner

Talentcenter Danmark

Velkommen til Talentcenter Danmark

TC

Volleyball Danmark organiserer og afvikler en masse aktiviteter for unge volleyballspillere, som har lyst til at spille en masse volleyball, møde nye kammerater og udvikle sig som spillere.

Det er vigtigt at understrege at Talentcenteraktiviteterne er åbne for ALLE som har lysten og indstillingen til at dygtiggøre sig som volleyballspillere. Derfor arbejder vi også med begrebet "School Of Volleyball" i vores aktiviteter.
Deltagelse i Talentcentret er derudover også et krav, hvis man på et tidspunkt skulle blive så dygtig, at man kan blive udtaget til et ungdomslandshold.

Man kan starte i Talentcentret i den sæson, hvor man er U12 spiller og fortsætte frem til det attende år. Det er dog kun vejledende aldersgrænser. Det er også væsentligt, at man er vant til at spille med voksenbolden inden man starter i Talentcentret. Kontakt en Talenttræner, hvis du er i tvivl.

Information:
Overordnede informationer om Talentcenter Danmark finder du her. Du kan også kontakt Elitechef Sven Brix på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2372 8900.

Information om Talentcenter Vest finder du her. Du kan også kontakte Centerleder Mats Björkman på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 5141 3335.

Information om Talentcenter Øst finder du her. Du kan også kontakte Centerleder Henrik Petersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2887 1601.

U19
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.