Dette er informationssiden for klubber i den gamle Sydjysk Volleyball Kreds (SyVBK), som nu hedder Volleyball Sydjylland.

Arbejdet med administration og udvikling i Volleyball Sydjylland er overtaget af Volleyball Danmark i et tæt samarbejde med de netværk og interessegrupper i Volleyball Sydjylland der rådgiver administrationen.

Netværksmøder

Indkaldelse til netværksmøder vil ske direkte på mail til klubber og enkeltpersoner.
Netværksmøder i Volleyball Sydjylland bliver afholdt 2-4 gange om året og til de næste møder er der følgende fokus:

Dagsordenen for det enkelte møde, vil blive lagt ud her på siden.
På Netværksmøderne kan drøftes punkter som evaluering af stævner/sæsonen, udviklingen i Volleyball Sydjylland og/eller erfarings- og meningsudveksling mellem deltagerne. For at kunne deltage i et Netværksmøde, skal man være engageret i en klub og/eller i Volleyball Sydjylland og ikke mindst have en interesse i af gå i dialog om volleyball i Volleyball Sydjylland.

Der kan til nogle af Netværksmøderne blive indbudt repræsentanter fra andre kredse bl.a. ikraft af, at flere turneringer afholdes i fællesskab og at der kan være fælles interesser i eksempelvis udvikling af ungdomsvolley. 

Kontaktpersoner i Volleyball Sydjylland er:
Udviklingschef Peter Morell  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  23722764. Overordnet ansvarlig for Volleyball Sydjylland.

Projektkoordinator Mads Rosager Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  4260 4218. Ansvarlig for alle ungdomsturneringer i Volleyball Sydjylland. Mads er ligeledes konsulent for mange af klubberne i Volleyball Sydjylland.

Stævnekoordinator Jørgen Mølgaard Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  2095 0793. Ansvarlig for Kids- og Teenturneringen i Volleyball Sydjylland.

Udviklingskonsulent Randi Fechtenburg Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 2929 5871. Ansvarlig for den daglige administration af Volleyball Sydjylland. 


Henrik Petersen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2887 1601 er ansvarlig for Danmarksserien, som afvikles i et samarbejde mellem FVBK og Volleyball Sydjylland.

Sekretariatschef Claus Bøllingtoft Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  4326 2710. Kontakt i forhold til alle forhold vedrørende økonomi.


Vigtige Links
Uddannelse og udvikling generelt  www.udvikling.volleyball.dk

Kidsvolley  information og stævnetilmelding  www.kidsvolley.net

Teen, ungdomsvolley og stævnetilmelding. Se under menupunktet ungdom på www.volleyball.dk

Reglementer, blanketter, spilleregler, licenser etc. etc.  Se under menupunktet medlemsservice på www.volleyball.dk

Talentcenter VEST: www.tcdanmark.dk  

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.