Hjemmesidebanner

Camps

Velkommen - Talentcenter Danmark og Volleyskolen har fornøjelsen, at byde velkommen til Camps i Volleyball Danmark.Træning
Dato  Aktivitet Sted 
13-17. oktober 2019 Young Guns Camp ISI / Nordre Skole, Ikast
09-11. april 2020 TC Påske Camp Hyldgaardsskolen, Ikast
30. maj-1. juni 2020 TC Pinse Camp (AFLYST) Hyldgaardsskolen, Ikast
28. juni-02. juli 2020 TC Sommer Volley Camp Sports Center Ikast

Volleyball Danmark har pga. situationen omkring Corona og de dertil hørende restriktioner og forbehold for idrætsudøvelse og forsamlinger, desværre måttet vælge at aflyse den planlagte Pinsecamp.

Det er selvfølgelig med stor beklagelse, at vi har måttet træffe denne beslutning, da vi ved at vores camps altid skaber stor glæde og samhørighed blandt vores unge volleyballspillere. Men under de nuværende omstændigheder, ser vi desværre ikke anden mulighed end at aflyse.

Med hensyn til afvikling af sommercampen, afventer vi stadig udmeldinger fra sundhedsmyndighederne og fra Danmarks Idræts Forbund i forhold til vores muligheder for at afvikle.

Hvis det bliver muligt at afvikle, vil sommercampen som udgangspunkt stadig ligge i Ikast fra søndag d. 28. juni til torsdag d. 2. juli. Kan det ikke lade sig gøre, vil vi arbejde på at afvikle campen i perioden d. 2-6. august (spillere der deltager i ungdoms-DM i beachvolley tilslutter sig campen efter afsluttet DM-stævne). Afviklingsformen vil under alle omstændigheder naturligvis tage hensyn til direktiver fra sundhedsmyndighederne. Endvidere kan antallet af campdage for den enkelte deltager evt. blive justeret.     
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b
Interesser