Hjemmesidebanner

Gratis opstartsforløb for klubber

Volleyball Danmark tilbyder de klubber et gratis opstartsforløb for dem, der er gerne vil starte Ramasjang Familievolley op. Læs mere om forløbet og tilkendegiv din interesse her.
Vil din klub gerne nemt og sikkert i gang med Ramasjang Familievolley, så tag kontakt til Volleyball Danmark, der netop nu tilbyder et GRATIS opstartsforløb. Det er intet krav, at opstartsforløbet skal starte umiddelbart efter klubbens tilkendegivelse. Opstartsforløbet kan sagtens sættes i gang på et senere tidspunkt, f.eks. i august før sæsonstart 21/22.

Opstartsforløbet:

  • Strategimøde (ca. 2 timer)
  • Opfølgning og evaluering (1-2 timer)
  • Løbende støtte og hjælp til både træneren og klubben
  • Markedsføringsmaterialer
  • Registrering af klubbens Ramasjang Familievolley-tilbud på volleyball.dk
  • Rekrutteringsmulighed for klubben: Volleyball Danmark tilbyder et Ramasjang Volley-forløb i den lokale daginstitution, hvor Volleyball Danmark står for al afvikling og kontakt (4 timer pr. daginstitution). Ønsker klubben selv at stå for afvikling af forløbet og kommunikation, stiller Volleyball Danmark gratis materialer til rådighed herfor. 
Pris for de første 20 klubber medlem af Volleyball Danmark: 0 kr.
Pris derefter for klubber medlem af Volleyball Danmark: 1.990 kr.
Pris for andre klubber ikke medlems af Volleyball Danmark: 2.990 kr.

Tilkøb: Besøg af en intruktør i forbindelse med jeres træning (1-2 timer). 500 kr. pr. time
Ramasjang Familievolley er støttet af Nordea-fonden, og er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.
DGI Volleyball er på området for Ramasjang Familievolley samarbejdspartner.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.