Her er Årets Beachvolleyballspiller og Årets Most Improved 2020

I sidste uge blev det offentliggjort, hvem der har vundet priserne som årets most improved og årets spiller i dansk beachvolleyball 2020. Alle der har deltaget på Pepsi max beachvolley tour 2020 har stemt og været med til at vælge, hvem der skulle vinde. Få overblik over vinderne her:  Årets beachvolleyball Spiller 2020 og Årets Most…

:


I sidste uge blev det offentliggjort, hvem der har vundet priserne som årets most improved og årets spiller i dansk beachvolleyball 2020. Alle der har deltaget på Pepsi max beachvolley tour 2020 har stemt og været med til at vælge, hvem der skulle vinde. Få overblik over vinderne her: 

Årets beachvolleyball Spiller 2020 og Årets Most Improved 2020: Clara Windeleff (se video af overrækkelse

Den unge fynske spiller har haft en flot sæson på den danske Pepsi Max Beachvolley Tour 2020, hvilket kollegaerne i sandet i den grad har bemærket og anerkendt med begge titler. En skade spolerede dog Windeleffs deltagelse til DM-finalerne på Amager Strandpark. I sommers vandt hun sammen med sin makker, Line Trans Hansen, som det første kvindelige par et World Tour stævne. Finalen ved den 1-stjernede turnering i Slovenien blev vundet mod den københavnske duo Sofia Nørager Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen.

De øvrige nominerede til most improved 2020 var Freja Holme Barkler, Asta Kjærgaard, Charlene Manuella Johnson og Lise Andersen. 

Til årets spiller var det Sofia Nørager Bisgaard, Cecilie Køllner Olsen, Line Trans Hansen og Lise Andersen også nomineret. 

 

Årets herrespiller 2020: Jacob Stein Brinck (se video af overrækkelse)

Han har for længst slået sit navn fast i dansk beachvolleyball. Jacob fortsætter med at imponere i sandet. I sæsonen 2020 har han sammen med sin makker, Mads Rosager, igen vist sig at være et af landets bedste par, hvor de indkasserede en bronzemedalje. Jacob har trods sin unge alder også prøvet sig af på den internationale beachvolleyballscene, og var en del af det danske herrelandshold i beachvolley, som vandt deres pulje i første runde af Continental Cup tilbage i 2019.

De øvrige nominerede var: Kristoffer Abell, Jacob Cordua Stormly, Nicolai Houmann og Sebastian Venndt Kaszas. 

 

Årets Most Improved 2020, herrer: Anders Lammert Hartmann (se video af overrækkelse

Som nyt navn i dansk beachvolleyball har Anders Hartmann formået at få en drømmestart på sin karriere i sandet. Sammen med Kristoffer Abell imponerede han og formåede at spille sig hele vejen til DM-finalen og tog sølvet med hjem. Det bliver spændende at følge ham i den kommende sæson. 

De øvrige nominerede var: Mads Møllgaard, Christian Lundby Andersen, Nikolaj Hjorth og Mikkel Hoff. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ