Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

Brøndby Volleyball Klub kunne søndag eftermiddag strække armene i vejret og trække guldmedaljerne over halsen efter en 3-1 finalesejr over norske Førde i den nordiske klubturnering NCC.

De to mandskaber havde allerede krydset klinger fredag eftermiddag i playoff-kampen. Her vandt nordmændene 1. sæt, men Brøndby snuppede de tre efterfølgende og kampen 3-1.

Brøndby havde dermed det mentale overtag i NEVZA Club Championships-finalen søndag eftermiddag i Stadionhal 1 i Brøndby.

Kampen begyndte dog efter samme mønster, hvor Førde startede som lyn og torden, holdte alle bolde i spil og vandt også sættet 25-22.

”Vi kunne simpelthen ikke få hul på dem,” siger Brøndbytræner Jens Bang.

”Vi kommer mere i gang i 2. sæt, men alligevel følger de godt med. Vi har held med, at Deprice (Washington, red.) og vores libero Asli (Ersózoglu, red.) spiller næsten fejlfrit. Det giver os to kanter at spille på,” siger han.

Begge hold spillede med stor risiko, og det gav en underholdende kamp, som Brøndbykvinderne kunne trække sig sejrrigt ud af efter at have vundet de tre efterfølgende sæt med 25-19, 25-16 og 25-23 ogdermed kampen med 3-1.

”Sejren i NEVZA Club Championships betyder rigtig meget for os alle sammen,” siger Jens Bang.

”Når begge hold spiller med stor risiko, så ser man tit, at korthuset falder total, når det falder,” siger han.

”I sidste weekend missede vi to matchbolde mod Holte og smed en stor føring i afgørende sæt. Jeg havde ikke troet, at vi ville stå med guldmedaljerne i dag,” siger Jens Bang.

”Vi har haft en sportspsykolog tilknyttet i løbet af ugen for at arbejde på det mentale aspekt af vores spil. Det er småting, som der er blevet skruet på, man både spillerne og os trænere kan se, at det virker,” slutter Brøndby-træneren.

Tidligere på søndagen tabte Holte bronzekampen til norske Oslo Volley.

Se alle resultater fra NEVZA Club Championships her.
Se mere på Facebook her. 
Den ene af lørdagens semifinaler i NCC var et rent dansk anliggende mellem de regerende NEVZA Club Championships mestre Holte og Brøndby.

Brøndby og Holte stod over for hinanden, efter Brøndby i fredagens playof-kamp havde besejret norske Førde med 3-1, mens Holte havde tabt med samme sætciftre til Oslo Volley.

I semifinalen mellem de to danske mandskaber var der masser af nervepirrende dueller og god action i Stadionhal 1 i Brøndby.

Og da den sidste bold ramte halgulvet, var det Brøndbypigerne, der sejrrigt kunne strække armene i vejret efter endnu en 3-1-sejr (17-25, 25-17, 25-22, 25-21).

Dermed spiller Brøndby finale i morgen, hvor modstanderen igen bliver Førde, der vandt den anden semifinale med 3-1 over Oslo Volley.

Kampene streames live på Sidecourt.
Se meget mere fra NEVZA Club Championships og følg med på Facebook her.

Match schedule and results here.

KAMPPROGRAM NCC-FINALER, DAMER
21/01, 12.00: Holte IF 1 vs. Oslo Volley (
SE PÅ LIVESTREAM
21/01, 14.30: Brøndby VK vs. Førde VBK (
SE PÅ LIVESTREAM)
Fredag aften blev der spillet playoff-kampe ved NEVZA Clubs Championships-finalerne.

Playoff-kampene afgør, hvem der møder hinanden i semifinalerne lørdag. Vinderen i playoff-kampene møder taberen fra den anden playoff-kamp.

I fredagens første kamp stod Brøndby over for norske Førde. Nordmændene vandt 1. sæt, men derefter kom der bedre gang i Brøndbyspillet, og på hjemmebanen i Stadionhal 1 sikrede Brøndby sig den første semifinaleplads med en 3-1-sejr (19-25, 25-21, 25-22, 25-8).

I den anden playoff-kamp stod Holte over for Oslo Volley. De regerende danske mestre vandt 1. sæt, men derefter var det normændenes tur til at vinde tre i træk og dermed kampen med 3-1 (20-25, 25-21, 26-24, 25-21).

Dermed bliver lørdagens ene første semifinale et rent dansk anliggende mellem Brøndby og Holte, mens lørdagens 2. semifinale bliver en norsk pardans mellem Oslo og Førde.

Kampene streames live på Sidecourt.
Se meget mere fra NEVZA Club Championships og følg med på Facebook her.

Match schedule and results here.

KAMPPROGRAM NCC-FINALER, DAMER
20/01, 14.30: Vinder kamp 1 vs. Taber kamp 2 (
SE PÅ LIVESTREAM)  
20/01, 17.00: Vinder kamp 2 vs. Taber kamp 1 (
SE PÅ LIVESTREAM)  

21/01, 12.00: Taber Semi 1 vs. Taber Semi 2 (SE PÅ LIVESTREAM
21/01, 14.30: Vinder Semi 1 vs. Vinder Semi 2 (SE PÅ LIVESTREAM)
Det internationale volleyballforbund FIVB har det seneste år samlet statistik på anvendelsen af videochallenge. Trænerne fik medhold i to ud af fem challenges.

Ved det årlige kommissionsmøde i FIVB-hovedkontoret i Schweiz gjorde præsident Ary Graça det klart, at kvaliteten af dommerne er et højt prioriteret område for verdensforbundet.  

“Vi monitorerer konstant de mest innovative og avancerede teknologier i sportens verden. Vi introducerede videochallenge og har set dets store succes gennem de sidste to år. Det forbedrer nøjagtigheden, hvilket er til stor fordel for kampofficials, spillere og fans,” siger han.

FIVB introducerede brugen af videochallenge ved OL i Rio i 2016. På kommissionsmødet fremlagde FIVB statistikken for brugen af videochallenge systemet, hvor trænerne kan bede dommeren om at gense en kendelse på video for at afgøre, om den var korrekt eller ej.

Tallene viser, at trænerne fik medhold i 285 af de 701 kaldte videochallenges i sidste års World League. Det svarer til, at 43 procent af kendelserne er blevet omstødt.

I World Grand Prix blev 42 procent af kendelserne omstødt, da trænerne fik medhold i 262 af de 598 kaldte videochallenges.

I 2016-2017 sæsonen af FIVB World Tour i beachvolley, blev der kaldt 192 videochallenges, hvor 63 kendelser, svarende til små 33 procent, blev ændret. Ved VM i 2017 blev små 28 procent af kendelserne ændret.   

Kilde: FIVB
To danske og to norske hold er klar til at spænde servearmen og spartle blokaderne, når finalerne i NEVZA Club Championships NCC spilles fredag, lørdag og søndag i Stadionhal 1 i Brøndby. Læs hvordan de danske cheftrænere går ind til kampene.

Holte og Brøndby var suveræne i gruppespillet i NEVZA Club Championships, hvor begge mandskaber ubesejrede spillede sig i finalerne.

Ligeså suveræne var norske Førde, der uden nederlag i gruppespillet kvalificerede sig til NCC-finalerne fra den sidste gruppe, mens Oslo Volley snuppede den sidste finaleplads som bedste 2’er.

Nu gælder det så de afgørende slag i NEVZA Club Championships-finalerne, der spilles i Stadionhal 1 i Brøndby den 19.-21. januar.

Cheftræner hos de regerende NCC-mestre Holte, Sven-Erik Borch Lauridsen, ser frem til at skulle forsvare titlen og har haft gang i den store forberedelse:

”Vi har et nyt hold, så det er svært at hive sidste års sejr med ind i den her turnering,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Vi har forberedt os bredt, da vi kan risikere at få brug for det hele. Så skal vi ikke spilde tiden med det i weekenden,” siger han.

”Vi har et tætpakket kampprogram her i januar med både liga, Europa Cup og NCC. Vi har samlet meget viden ind, faktisk har vi et efterslæb med at samle op på al den viden på grund af det tætte kampprogram, så får vi ikke trænet så meget,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Spillerne er bevidste om, hvordan de skal spille for at spille godt. Så vi går fra kamp til kamp og håber, at det er nok til at vinde,” slutter Holte-træneren.

Brøndby vandt NCC-sølv sidste år, og her er cheftræner Jens Bang klar i mælet om, hvordan de går ind til kampene:

”Vi går ind til finalerne med en tro på, at det kan lade sig gøre at vinde turneringen,” siger Jens Bang.

”Vi har set de norske hold an, da de lige har spillet pokalfinale. Ud fra det, regner jeg med, at det bliver Holte og os i finalen. Og dér bliver det dagsformen, som er afgørende,” siger han.

Kampene streames live på Sidecourt.
Se meget mere fra NEVZA Club Championships og følg med på Facebook her.

Match schedule and results here.

KAMPPROGRAM NCC-FINALER, DAMER
19/01, 17.30: Førde VBK - Brøndby VK (SE PÅ LIVESTREAM)  
19/01, 20.00: Holte IF - Oslo Volley (SE PÅ LIVESTREAM)  

20/01, 14.30: Vinder kamp 1 vs. Taber kamp 2 (SE PÅ LIVESTREAM)  
20/01, 17.00: Vinder kamp 2 vs. Taber kamp 1 (SE PÅ LIVESTREAM)  

21/01, 12.00: Taber Semi 1 vs. Taber Semi 2 (SE PÅ LIVESTREAM
21/01, 14.30: Vinder Semi 1 vs. Vinder Semi 2 (SE PÅ LIVESTREAM)
tirsdag, 16 januar 2018 13:47

Tilmelding til netværksmøder åben

To netværksmøder står for døren: ’Talentarbejde og landsholdsarbejde’ samt ’B&U netværk’. Tilmeldingen er nu åben.

Netværksmøde er om ’Talentarbejde og landsholdsarbejde’

Netværksmødet holdes onsdag den 24. januar 2018 kl. 17-21 i Marienlystcenteret, Odense.

Alle, der har interesse i og arbejder med elitevolley til dagligt, er velkomne. Det være sig elitetrænere, klubledere, talenttrænere, debattører, TVD m.fl.

Netværksmødet er et skridt hen imod at give de interesserede en fælles forståelse af, hvordan Volleyball Danmarks prioriteringer og arbejde hænger sammen.

Vi ønsker at skabe en åben og konstruktiv dialog om de forskellige emner, med respekt for forskellige holdninger.

Tilmelding senest søndag d. 21.1.2018 foregår med en mail til Claus Bøllingtoft Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, klub og erhverv i forening (træner, spiller, bestyrelse eller lign).

Læs mere om netværksmødet her.

……………………………… 

Netværksmøde er om ’B&U netværk’

Årets første nationale netværk for Bredde og Udviklingsområdet løber af stablen lørdag den 27. januar januar i Lillebælthallerne i Middelfart.

En ting er på dagsordenen: Fremtidens netværk inden for Bredde, ungdom og udvikling. Til at kickstarte mødet kommer Christian Waldstrøm, der er ledende forsker inden for netværk.

Netværksmødet er målrettet alle, der har en interesse i muligheder og udfordringer inden for bredde og ungdom i Volleyball Danmark.

Netværksmødet er tænkt som et mere overordnet landsdækkende netværk og erstatter ikke de regionale, som vi kører i de forskellige områder. Her er det de store linjer, der tages op – mere politisk orienteret.

Har du en interesse i at blive involveret og gå i dialog, så mød op til dette netværk.

Vi debatterer formen og rammen for, hvorledes vi fremadrettet skal arbejde med netværk omkring udvikling indenfor bredde og ungdom.

Vi vil meget gerne høre jeres holdninger og tanker, så mød endelig op, hvis du har den mindste interesse.

Tilmeldingen senest onsdag d. 24.1.2018 foregår med en mail til Christina Attrup: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, klub og erhverv i forening (træner, forælder, bestyrelse eller lign).

Læs mere om netværksmødet her.
Volleyball Danmarks turneringsleder Henrik Petersen er pt. sygemeldt pga. en hjernerystelse efter styrt på cykel.

Derfor skal al henvendelse til Henrik Petersen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Så længe han er sygemeldt, kan der opstå længere behandlingstid end vanligt. 
mandag, 15 januar 2018 06:00

Hall of Fame: Henrik Førster

Hall of Fame. Den tidligere landsholdsspiller, landstræner, femdobbelte danmarksmester og medlem af dansk volleyballs Hall of Fame om at være landstræner for både damer og herrer på samme tid, om udvikling som motivation og om en hel generation med ar på hagen.

Jeg var ikke glad for at gå i skole og var i det hele taget ikke ret god til idræt. Men så fik vi i 6. klasse nye lærere, deriblandt en ny idrætslærer. Det var i 1962, og det vendte op og ned på min skolegang.

Vi lavede redskabsgymnastik, spillede håndbold udendørs og volleyball indendørs. Vores nye idrætslærer tilbød også volleyball i en fritidsklub efter skoletid. Det hægtede jeg mig også på. Så gik det slag i slag, og jeg blev faktisk rimelig god til det. Jeg begyndte også at spille i den relativt unge Søborg Volleyball Klub.

Vores idrætslærer kunne se, at jeg havde talent for volleyball, så jeg fik lov til at køre træningen i skolen. Han holdt fri. I løbet af kort tid fik jeg faktisk løn for det. Så i tre år trænede jeg mine skolekammerater, både dem, som var lidt ældre og lidt yngre. Det var rent guld for mig.

Irene Lykkeberg, som nu hedder Brandt, kom til Søborg Skole i 1964. Hun headhuntede en pige og mig til Vognmandsmarken VK, som holdt til på Østerbro. Vi cyklede to gange om ugen troligt frem og tilbage til træning. Herrerne trænede først, og derefter trænede damerne. Dem trænede jeg også med. Derefter cyklede vi hjem sammen bagefter. Lange aftener, men det var fantastisk.

Ret hurtigt, efter jeg begyndte i Vognmandsmarken i 1965, var jeg med til min første DM-finale mod USG. Vi var uden tre af vores bærende landsholdsspillere, og jeg var stadig helt nybegynder, 16 år og gik i 2. real, så det var op ad bakke. Vi fik ørene i maskinen. Men selvom vi tabte, var det fantastisk at spille i Rødkildehallen foran 50 tilskuere.

I begyndelsen syntes jeg egentlig ikke, jeg havde talent for det. I andre idrætsgrene kan man nemt spille bolden uden om dårlige spillere, men det er næsten umuligt på en volleybane. Jeg følte mig som del af et fællesskab, og da jeg er en fightertype, viste det sig, at jeg godt kunne lære det. Derfor blev jeg hængende.

Jeg havde en god grundform fra kaproning og spejder. Men jeg blev nødt til at vælge, hvorvidt jeg skulle spille volley, være spejder eller dyrke kaproning. Jeg kunne ikke nå det hele. Det blev volley. Det var fællesskabet, der gjorde udfaldet. Volley er komprimeret, det er sjovt, det er tæt både fysisk og mentalt. Det er også her forskellen er på de rigtig gode hold og de mellemgode hold – der er en forståelse for hinandens styrker og svagheder og udnyttelse af det.

Mine største forcer var min fighteregenskab og min fysik. Jeg var ikke ret høj, 167 cm, det er jo ikke alverden i volley hverken dengang eller i dag. Men jeg sprang efter datidens forhold ret højt. Jeg var en af dem, der sprang højest i Danmarksturneringen.

Jeg kom på ungdomslandsholdet og var med til EM i Ungarn. Det var en stor oplevelse. Vi spillede udendørs på tennisgrus. Hvis vi havde spillet udendørs herhjemme, havde det været på græs. Det blev lidt af et wake up call. Vi så flyveslaget for første gang dernede og var klar over, at det var vejen frem. Det var desuden umuligt at samle op med vores indøvede teknikker – i hver tilfælde ikke uden at voldsomme afskrabninger på knæ og lår. Jeg har altid været en god opsamlingsspiller, men nu var der noget tekniktræning, som vi blev nødt til at gå hjem og øve.

Jeg kan huske de træninger, vi havde, da vi kom hjem i 1966, hvor vi skulle øve flyveslag. Vi rullede måtterne ud i gymnastiksalen og startede med at smide os på dem. Da vi synes, at vi var gode nok til det, satte vi bolde på – og så knaldede vi jo hagerne i gulvet. Der er flere i den her generation, som har skader på hagerne og en enkelt blev syet.

Det har været overskriften på mit volleyliv: Når vi kom ud, så vi nogle nye elementer, som vi tog med hjem. Da jeg er en ledertype, satte jeg ofte nye projekter i gang, blandt andet om at lære flyveslag. Da vi senere så nogle kombinationer fra det japanske landshold, forsøgte vi at implementere dem på VKV-holdet.

Det var ikke fordi jeg bestemte, men jeg tog initiativet.

Generelt var der ikke særlig mange trænere i dansk volley på daværende tidspunkt. Så ret hurtigt blev jeg træner for vores damehold i VKV, som bestod af rutinerede landsholdsspillere. Jeg erkendte også, at min manglende højde ikke ville bære mig videre frem, så derfor blev jeg mere og mere træner og mindre spiller, og som uddannet skolelærer kunne jeg også lide at se andre udvikle sig.

Nogle af VKV-pigerne spurgte, om det kunne være noget for mig at blive landstræner. Forbundet kom ind over, og det gik faktisk rigtig, rigtig godt. Jeg havde noget erfaring fra herrevolley, så jeg kunne se, at pigerne havde langt flere muligheder, end de tidligere havde været tillagt. Det gjaldt både rent taktisk og teknisk.

Jeg har aldrig hørt andet, end jeg har været en formidabel god coach, vel nok fordi jeg gennem mine mange kampe som hæver, havde en fornemmelse for spillets flow og de psykologiske mekanismer, der er på banen. De svagheder, man har, må man prøve at kompensere for på ved at optimere spillernes styrker og minimere deres svagheder.

Det, at spille med centerspillere, som er normalerweise i dag, det var ikke noget, man gjorde på daværende tidspunkt. Jeg prøvede at specialisere spillerne noget mere. Det havde jeg med fra herrevolley. Det havde damevolley ikke helt så udbredt på daværende tidspunkt.

Så skete der jo hverken værre eller bedre, end jeg lige pludselig fik tilbudt herrelandsholdet også. Det havde jeg svært ved at sige nej til. Så jeg var landstræner for begge hold i et par år eller tre. Men det var jo uholdbart.

Jeg var ude at rejse med damelandsholdet. Da jeg kom hjem, skulle jeg til England og være coach for herrelandsholdet. Jeg havde talt i telefon sammen med et par spillere, om hvordan holdets første kampe skulle tilrettelægges, mens jeg ikke var der. Da jeg kom til England, havde holdet allerede spillet nogle indledende kampe og var godt oppe at køre, for de havde været lige ved at knalde Italiens stjernehold og kun tabt 13-15 i 5. sæt. Så da jeg kom, mente de i øvrigt nok, at jeg godt kunne tage hjem igen, for det kunne de godt styre selv.

Jeg blev sendt på EVC’s internationale trænerkursus i Skotland i 1973, hvor DDR’s top træner, Horst Backe, var kursusleder. Det var på et tidspunkt, hvor DDR var en af de førende volleyballnationer. Han var en enorm inspiration og var med til at skubbe mig rigtig i gang som træner. Jeg var godt nok landstræner for damerne på daværende tidspunkt, men efter trænerseminariet var jeg slet ikke i tvivl om, at det var den vej, jeg ville gå. Men det fik en brat ende 1979.

Min hustru og jeg nedkom med en mongolsøn i 1975. Vi fik vores 2. søn i 1978, og jeg droppede helt ud af volley og havde ikke noget med sporten at gøre frem til 1981. Her døde vores førstefødte. I mellemtiden var vi flyttet til Allerød, og min hustru begyndte at spille noget motionsvolley igen. Jeg tænkte, at det kunne også være rart at spille lidt bold igen. Det var i LUI Volley i Lynge, og der gik ikke mere end et halvt år, så var jeg både træner og spiller på 1. holdet og blev senere formand i klubben.

Det har været lysten og fornøjelsen ved at møde mange mennesker, der har drevet det. Jeg har fået et stort netværk. Og så har jeg været med til at sætte dagsordenen for, hvordan volleyudviklingen skulle være der, hvor jeg var. Blandt andet i LUI, hvor jeg med mine mangeårige erfaringer fra Vognmandsmarken og landsholdet kunne udvikle spillere og spillet. Selvom det var i langt lavere rækker, så var det en stor fornøjelse at se mennesker udvikle sig både spillemæssigt og personligt.

Jeg har fået en mængde gode venner og en masse udenlandsrejser. På daværende tidspunkt kom man ikke så meget ud at rejse. Det var nogle store oplevelser at være sammen med mange dygtige og interessante mennesker i en uge eller 14 dage. Det var fantastisk.

En af de bedste overskrifter, jeg kan give mig selv er: Mandskabspleje. Det har jeg brugt både som volleytræner og i mit lærerjob. Når man går ind på banen eller i klasselokalet, skal man have det til at fungere.

Jeg tror, at de unge spillere godt kunne have glæde af at træne lidt forskellige idrætsgrene for at blive mere alsidige rent fysisk. Det havde jeg selv glæde af. Det er vigtigt at komme ordentlig i form og måske i alsidig fysisk form. Og så glæde sig over at være sammen med andre mennesker, som man er på et hold.

Henrik Førster
Født: 09/11/49

Aktiv fra 1963 til 2004 som spiller for Søborg VK og derefter VK Vognmandsmarken og VKV Gladsaxe med hvem han vandt fem danske mesterskaber og adskillige pokaltitler. Repræsenterede desuden det danske landshold i 22 A-landskampe og 26 U-landskampe som spiller. Senere som træner, spiller og formand i LUI Volley. En markant trænerpersonlighed som har stået i spidsen både for Danmarks damelandshold samt herrelandshold over en 10-årig periode.

Optaget i dansk volleyballs Hall of Fame i 2017.

Besøg dansk volleyballs Hall of Fame her.
Vinterpausen er slut, og nu ruller volleyballen igen i de danske haller. Volley TV er klar til at åbne sæsonen med to regulære klassekampe fra Volleyligaen.

Du kan se frem til hele to kampe i åbningsweekenden, hvor toppen af den danske volleyball-kransekage tørner sammen.

Lørdag den 13. januar klokken 15.00 tager Gentofte Volley hjemme tager mod de næsten nykårede pokalmestre BK Marienlyst.

Søndag den 14. januar klokken 14.00 er det så damernes tur, når Holte IF hjemme byder Brøndby VK op til dans.

”Der kunne nærmest ikke været skrevet en meget bedre åbner efter vinterpausen,” siger Casper Ahlehoff Hansen, fast kommentator på Volley TV.

”Det er mandskaber, som har en kæmpe indbyrdes rivalisering, de har lige spillet pokalfinale ved Final 4 og så går alle holdene benhårdt efter DM-guldet. Jeg glæder mig enormt meget til to tætte og spændende kampe,” siger han.

Ved vinterpausen har Brøndby VK lagt sig i spidsen af damernes Volleyliga, mens Holte IF indtager en 2. plads. Hos herrerne fører Gentofte Volley foran Ishøj Volley, mens BK Marienlyst har haft en skidt halvsæson i ligaen og ligger nummer 6.

”Favoritværdigheden er meget svær at definere, synes jeg. Det er klart, at Marienlyst skal i gang i ligaen, og mon ikke de kommer med en kæmpe sult efter succesoplevelser i ligaen, efter de fik blod på tanden og en pokaltitel med hjem fra Final 4,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Hos damerne synes jeg også, det virker til at være meget lige. Men skal man pege på en favorit dér, så må det være hjemmeholdet Holte, der skal påtage sin denne, blandt andet fordi Brøndby skal have kørt en ny hæver ind,” siger han.

Du kan se begge kampe på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet Volley TV.

13. januar, 15:00: Gentofte Volley vs. BK Marienlyst (H)
14. januar, 14:00: Holte IF vs. Brøndby VK (D)
torsdag, 04 januar 2018 11:37

Volleyball.dk har fået et ansigtsløft

Et nyt år er begyndt, og det betyder også en ny forside på volleyball.dk.

Du har måske allerede lagt mærke til det – forsiden på volleyball.dk ser anderledes ud. Hjemmesiden har fået et ansigtsløft og er blevet mere tidssvarende, så du forhåbentligt hurtigere og nemmere kan finde netop det, du leder efter.

Vi er stadig i gang med de sidste finpudsninger, men har allerede nu rullet den nye forside ud over det gamle site. 

Vi håber, du kan lide det nye layout.
Side 1 ud af 115
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.