Hjemmesidebanner
torsdag, 08 november 2018 16:20

Kristian Knudsen bliver ny landstræner for de danske volleyherrer

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Volleyball Danmark har sat navn på den nye landstræner for Danmarks herrelandshold. Kristian Knudsen skal fremover stå i spidsen for de danske volleyherrer som Head Coach.

For to år siden blev Kristian Knudsen assistenttræner for herrelandsholdet, og nu forfremmes en af Danmarks bedste volleyballspillere gennem tiden til Head Coach for A-landsholdet.

Han overtager roret efter Mikael Trolle, der stoppede ved udgangen af oktober.

”Jeg er rigtig glad og stolt over, at Volleyball Danmark viser mig den tillid og giver mig den mulighed, det er at være landstræner for Danmark. Det betyder meget for mig,” siger Kristian Knudsen.

”Jeg glæder mig til en ny udfordring, hvor jeg skal forsøge at få vores meget talentfulde spillere op på et endnu højere niveau rent teknisk og spillemæssigt, end de er nu,” siger han.

”Jeg glæder mig altid til at komme hjem til Danmark. Det har altid været en fornøjelse at spille og træne sammen med landsholdet med de gode rammer, der stilles til rådighed,” siger Kristian Knudsen.

Formand for Top Volleyball Danmark, Thomas Bro-Rasmussen:

”Vi er rigtig glade for, at Kristian Knudsen har sagt ja til at blive landstræner. Det er vigtigt at fastholde kontinuiteten omkring arbejdet med vores herrelandshold, hvor Kristian de sidste to år har stået i lære hos en af de allerbedste,” siger han.

Den nye landstræner føler sig klar til den nye udfordring:

”Jeg har været så heldig at arbejde sammen med Mikael Trolle de sidste to år. Han stod forrest, men vi sparrede meget sammen, og han gav mig meget ansvar som assistenttræner. Jeg har selvfølgelig meget at lære endnu, men jeg føler mig klar til at stå forrest,” siger Kristian Knudsen.

Kontrakten med Kristian Knudsen gælder i første omgang for de afgørende EM-kvalifikationskampe i januar med henblik på forlængelse.

”Desværre tabte vi de to første kampe mod gode modstandere, så vi skal vinde de to sidste kampe for at gå videre. Det bliver svært, men den skal have en skalle. Og jeg har et par ideer til, hvordan vi kan klare den. Så må tiden vise, om det lykkes. Heldigvis har vi nogle gode drenge, som kan lide at træne og spille,” siger Kristian Knudsen.

På klubplan spillede Kristian Knudsen i blandt andet i Qatar, Frankrig, Tyskland og Belgien, og i 2007 vandt han Champions League med tyske Friedrichshafen.

Han var anfører for det danske landshold, som sensationelt spillede sig i 1/8-finalen ved EM på hjemmebane i 2013.

FAKTA
Kristian Knudsen
39 år
Spillerkarriere: Middelfart VK, Holte IF, Las Palmas (Spanien), Noliko Maaseik (Belgien), Rennes Étudiants Club (Frankrig), VfB Friedrichshafen (Tyskland), Tours Volley-Ball (Frankrig), Tourcoing LM (Frankrig), Doha (Qatar), Nancy Volley (Frankrig), Çankaya Belediyesi (Tyrkiet), Cannes (Frankrig).
Trænerkarriere: Danmarks herrelandshold (assistenttræner), Le Cannet (assistenttræner), Danmarks landstræner
Read 1141 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.