Hjemmesidebanner
mandag, 14 maj 2018 08:47

Dansk landsholdsanfører vinder The Double i Israel

Written by
Anfører for de danske volleyballherrer Axel Jacobsen vandt i weekenden The Double i Israel, da Jacobsen og resten af Hapoel Mate Asher-holdet vandt mesterskabsfinalen.

Hapoel Mate Asher vandt den tredje finale med 3-0 over de regerende mestre Maccabi Tel Aviv. Dermed kom Hapoel Mate Asher op på tre sejre i finaleserien, der spilles bedst af fem kampe.

Axel Jacobsen har som hæver og spilfordeler været omdrejningspunktet for de nykårede israelske mestre, der med titlen samtidig tangerer rekorden for flest israelske mesterskaber med 14 titler. Tidligere på sæsonen vandt Hapoel Mate Asher pokaltitlen og kan dermed fejre The Double. 

”Jeg er virkelig glad og begejstret,” siger Axel Jacobsen.

”Det var meget vigtigt for os at vinde mesterskabet. Det har været målet, siden vi samledes i august, og nu ni måneder senere, lykkedes det,” siger han.

”Mesterskabet betyder utrolig meget for klubben. I sidste sæson vandt de pokaltitlen, men røg ud i semifinalen i mesterskabskampen. Så efter vi vandt pokalen i denne sæson, lagde klubben meget pres på os, så vi ikke gentog sidste sæsons nederlag,” slutter Axel Jacobsen.

Den 33-årige danske landsholdsanfører er noteret for 181 A-landskampe for Danmark og har nu vundet pokaler i tre lande.

Hapoel Mate Asher tabte blot en enkelt kamp i sæsonen.

LÆS OGSÅ: AXEL JACOBSEN VINDER POKALTITLEN I ISRAEL
Read 911 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.