Hjemmesidebanner
tirsdag, 05 september 2017 06:00

Ung dansk landsholdsspiller under amerikansk OL-træners vinger

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Den 20-årige danske landsholdsspiller Simon Øster Ellegaard Andersen skifter Middelfart ud med Long Beach University i USA de næste fire år, hvor han får en prominent herre som træner.

Den 205 cm høje centerspiller skal nemlig trænes af Alan Knipe, der var amerikansk landstræner under OL i London i 2012.

Simon Øster Ellegaard Andersen ser frem til at spille for Long Beach University, samtidig med han tager sin bacheloruddannelse.

”Jeg er taget til USA for at få det høje sportslige og faglige niveau, hvor der bliver støttet op omkring begge dele,” siger han.

”Jeg håber at lære nogle nye måde at gøre tingene på, så jeg kan sammenligne med alt det, jeg allerede har lært. Jeg glæder mig også til at prøve kræfter med nogle af de bedste spillere fra USA i min aldersgruppe,” siger Simon Øster Ellegaard Andersen.

Ved siden af studierne kan den unge danske landsholdsspiller se frem til tre timers træning fem til seks gange om ugen.
Read 1246 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.