Hjemmesidebanner
lørdag, 02 januar 2016 15:28

Herrelandsholdet tilbage på rette kurs med 3-0 sejr over Island

Written by
Novotel Cup herrer, Luxembourg, 2.1.2016

Island - Danmark: 0-3 (19-25, 23-25, 18-25)

I herrernes anden kamp ved Novotel Cup i Luxembourg skulle Danmark møde Island.

I starten af kampen fulgtes de to hold ad i pointscoringen indtil Danmark trak fra og Island måtte tage timeout bagud 9-13. Casper Olesen fortsatte sin serveserie og ved godt blok- og forsvarsspil trak Danmark yderligere fra til 16-9. En række danske angrebsfejl bragte Island tæt på ved 16-17, men derfra fik Danmark stabiliseret sit spil og trak fra igen. Mads Møllgaard afgjorde sætbolden med et teknisk linjeslag til 25-19.

I andet sæt pressede Island Danmark langt op i sættet og alt var åbent ved stillingen 20-20. Herefter fik Danmark et lille hul i Simon Gades serv og vandt sættet 25-23 på en islandsk teknisk fejl.

I tredje sæt holdt Danmark Island i et strammere greb igennem hele sættet, hvor der også blev spilletid til de unge talenter Nikolaj Hjorth, Oscar Møllgaard og Kasper Helverskov Petersen. Sættet blev afsluttet på en islandsk netfejl til 25-18.

Alt i alt en bedre og mere stabil indsats af Danmark i dag, men også mod en knap så god modstander som Luxembourg var i går.

Hvis Danmark skal have en chance for at gentage sidste års turneringssejr kræver det dels at Schweiz slår Luxembourg i aftenens kamp og at Danmark vinder sin kamp i morgen mod Schweiz.

Danmark startede kampen med følgende spillere:
Hæver – Casper Olesen
Diagonal –Peter Trolle Bonnesen
Kanter: Simon Bitsch og Mads Møllgaard
Centre: Simon Gade og Simon Øster Andersen
Libero: Philip Özari

Indskiftere – Kasper Helverskov Petersen, Nikolaj Hjorth, Mikkel Møller og Oscar Møllgaard.
Read 718 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.