Hjemmesidebanner
fredag, 01 januar 2016 23:09

Ligalandsholdet for herrer starter året med et nederlag i Luxembourg

Written by
Novotel Cup herrer, Luxembourg, 1.1.2016

Luxembourg-Danmark: 1-3 (21-25, 25-15, 25-18, 25-18). 650 tilskuere.

Det danske herrelandshold spiller i perioden d. 1-3 januar den traditionelle nytårsturnering Novotel Cup, opkaldt efter turneringens hotelsponsor. Øvrige hold i herrernes række er Island og Schweiz.

Danmarks første kamp var mod værterne fra Luxembourg, som normalt anses som det bedste hold i den europæiske gruppe lige under Danmark. Danmark, som stiller op i turneringen med et udviklingshold uden flere af de normalt store profiler, blev da også presset hårdt i det meste af kampen og måtte indkassere et 1-3 nederlag.

Første sæt startede ellers godt med stabilt angrebs- og sideoutspil af Danmark. Aftalerne blev overholdt og Luxembourg kunne ikke finde modtræk mod det danske spil.
Desværre spillede Luxembourg sig bedre og bedre ind i kampen, samtidig med at Danmarks servepres faldt og fejlprocenten i angrebsspillet steg.
Danmark havde desværre ikke den energi og det overskud på dagen, der skulle til for at vende kampen. Træner Mikael Trolle forsøgte sig med et hæverbyt, hvor Mikkel Møller erstattede Casper Olesen, men det lykkedes ikke at ændre kursen. De 3 sidste sæt gik til et velspillende hold fra Luxembourg, som var kraftigt bakket op af et talstærkt hjemmepublikum.

For Danmark spillede Simon Bitsch personligt en meget flot kamp og med 21 scorede point (14 i plus) blev han Danmarks topscorer.

Danmark startede kampen med følgende spillere:
Hæver –Casper Olesen
Diagonal –Peter Trolle Bonnesen
Kanter: Mads Møllgaard og Simon Bitsch
Centre: Nicolai Houmann og Simon Gade
Libero: Philip Özari

Indskiftere – Mikkel Møller og Simon Øster Andersen.

Lørdag kl. 15.00 møder Danmark Island. Så vidt vi er orienteret vil der desværre kun være livestream fra Luxembourgs kampe.
Read 731 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.