Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

fredag, 21 september 2018 06:00

Trænernes bud: Her er DM-favoritterne

Der tegner sig et klart billede af, hvem der ifølge Volleyliga-trænerne kommer til at løfte DM-trofæet i denne sæson.
Cheftrænerne i de 20 Volleyliga-klubber er blevet bedt fremhæve deres største profil i denne sæson. Se her hvem der, måske, bliver de toneangivende spillere.
En ny sæson af Volleyligaen banker på døren, og det er blevet tid til at gøre status over, hvem der er kommet ud og ind ad svingdøren i de 20 Volleyliga-klubber over sommerpausen.
tirsdag, 18 september 2018 06:00

Hav af nye trænere i Volleyligaen

65 procent af trænerne i Volleyligaen er nye i spidsen for deres hold i denne sæson. Det betyder overarbejde til de mange nye cheftrænere, vurderer sportspsykologisk konsulent.
Den nye sæson i Volleyligaen begynder den 25. september. Få overblikket over Danmarks bedste række her.
59 volleyklubber landet over slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor til Volley Week i Uge 39 til en smagsprøve på sporten.
fredag, 14 september 2018 11:50

Video: Se den sidste teaser for Volley Week

Computerspil og motion kan kombineres. Når du er færdig med at skyde løs på computeren, kan du skyde løs med boldene til Volley Week.
Det begyndte med en pæn opfordring fra klubben, men da dommerfløjten først kom i hånden, var der ingen vej tilbage. Nicklas Kjær Thomsen er ikke mere end 23 år, men har allerede været DT-dommer i mere end seks år. Og han opfordrer kraftigt andre til at gå samme vej.
fredag, 14 september 2018 07:04

Stor dommermangel presser Danmarksturneringen

Der bliver færre og færre volleyballdommere, og situationen er ved at være kritisk. I løbet af de seneste fem år er antallet af dommere faldet med 20 procent. I VK Vestsjælland er klubben gået ind og taget ansvar for at vende situationen.
mandag, 17 september 2018 06:00

Nu flyver bolden igen i divisionerne

1. og 2. division begynder i denne uge.
Side 1 ud af 130
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.