Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

fredag, 20 april 2018 18:53

Gentofte er volleykongerne af Danmark

Gentoftes herrer kan sætte sig til rette på den danske volleytrone som nykronede danske volleykonger, efter de fredag aften besejrede Middelfart med 3-0 i den 5. og altafgørende DM-finale.
Brøndby kan igen kalde sig danske volleydronninger efter en stærk 3-0-sejr over Holte i den 5. og altafgørende DM-finale.
I aften spiller Middelfarts Volleyligaherrer den afgørende DM-finale om guldet mod Gentofte. Cirka 12 timer efter afgørelsen er faldet dér, er Middelfart igen i centrum for en kamp om DM-guldmedaljer. Volley TV streamer hele søndagen.
Der var spænding for alle pengene, da Middelfart tog imod Gentofte på hjemmebane i den 4. DM-finale. Fynboerne lå lunt i svinget til at sikre sig klubbens 5. danmarksmesterskab, men et stærkt Gentofte-comeback bringer herrernes finaleserie ud i en 5. og altafgørende kamp.
I en underholdende 4. DM-finale udlignede Holte til 2-2 i kampe efter en 3-0-sejr over Brøndby. Dermed skal holdene have den femte og sidste kamp i brug for at afgøre danmarksmesterskabet.
Efter tre DM-finaler fører Brøndbys kvinder og Middelfarts herrer 2-1 i kampe i finaleserien, der spilles bedst af fem. Dermed kan næste DM-finale blive afgørende. Volley TV er selvfølgelig på pletten og streamer kampene.
Spillerne og trænerne i Danmarks bedste række har stemt på deres favorit til at styre slagets gang på banen. For 2. år i træk falder valget på valgt Michael Andersen som Årets Dommer i Volleyligaen.
Årets herrehold i Volleyligaen blev søndag eftermiddag kåret forud for den 3. DM-finale mellem Gentofte og Middelfart. Samtidig blev der sat navn på årets MVP, årets unge danske spiller fund samt årets træner.
Årets damehold i Volleyligaen blev lørdag eftermiddag kåret forud for den 3. DM-finale mellem Brøndby og Holte. Samtidig blev der sat navn på årets MVP, årets unge danske spiller fund samt årets træner.
Volleyherrerne fra Hvidovre VK vandt fredag aften DM-bronze for 3. år i træk. Medaljerne kom i hus, efter en overbevisende 3-1-sejr på hjemmebane over de regerende danmarksmestre Marienlyst.
Side 1 ud af 122
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.