Hjemmesidebanner
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

De danske volleyballdamer kan se frem til et ekstra skud energi, når de til august indleder jagten på en billet til EM. Som det første landshold nogensinde har de danske volleyballdamer indgået samarbejde med No Carbs Company, NOCCO.
mandag, 02 juli 2018 06:00

Vis din klub frem til Volley Week

Den landsdækkende event ’Volley Week’ afholdes i uge 39 (24.-30. september 2018), hvor volleyballklubber i hele landet åbner dørene og giver enhver volleyinteresseret mulighed for at smashe gulvbrædderne til pindebrænde.
Fra næste år bliver U14 DM og Teen 2 DM afviklet hver for sig. Teen 2 DM flyttes til Pokalfestivalen, som afvikles i Odense den 26.-27. januar 2019.
Volleyball Danmark ansætter en ny projektleder til idrættens fælles vision Bevæg Dig For Livet.
Volleyball Danmark har fået ny tøjsponsor. Fra sommeren 2018 bliver Mikasa Danmark faste støtter både på og ude for banen til alle kampene for det danske dame- og herrelandshold i volleyball. Se de nye trøjer i indslaget på Volley TV.
Axel Jacobsen vandt i den forgangne sæson The Double i Israel. Nu krydser den danske landsholdsanfører en del af Middelhavet, når han i den kommende sæson tørner ud for Panathinaikos i Grækenland.
Sportscenter Ikast og Holtehallen kommer til at danne rammerne, når både dame- og herrelandsholdet til august skal forsøge at spille sig et skridt nærmere EM-slutrunden.
torsdag, 21 juni 2018 08:28

Danskere dommere til VM

Det var ikke kun på banen, at der var dansk deltagelse ved VM i skolevolley den 2.-10. juni. Også i dommerstolen var Danmark repræsenteret.
To ud af tre eliteatleter kender ikke mulighederne for at dele viden om matchfixing. Nyt udspil skal styrke den individuelle forebyggelse.
Efter tre dage i Idrættens Hus er konklusionen fra de mere end 170 trænere fra 17 lande klar: Coaches Clinic var en inspirerende succes.
Side 1 ud af 126
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.