Hjemmesidebanner
mandag, 24 februar 2014 13:29

EM i volleyball årets sportevent i Aarhus

Written by
Sidste år dannede NRGi Arena i Aarhus feststemte og flotte rammer om 1/8- og 1/4-finalerne ved EM i volleyball. I fredags blev EM kåret til Årets sportevent 2013 i Aarhus.

Den jyske hovestad trækker hvert år mange store internationale events til byen. Og derfor uddeler Sport Aarhus Event hvert år Arrangementsprisen. Prisen tildeles en klub, et forbund, en professionel arrangør eller en organisation, der har bidraget til afviklingen af en helt spektakulær event.

EM i volleyball vandt arrangementsprisen 2013 for ”en meget succesfuld afvikling af EM i herrevolleyball 2013,” som det lød i nomineringen.

Eventchef for EM i volleyball Mads Bang Aaen og sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund Mikael Trolle modtog prisen for Årets Sportevent.

”Det var fantastisk at spille i Aarhus. Sådan har det altid været, når man kommer til Aarhus. Vi var meget glade for, at vi kunne spille 1/8- og 1/4-finaler i NRGi Arena og Aarhus. Vi vidste ikke, om landsholdet ville komme så langt, men da det lykkedes, så er det den mest fantastiske oplevelse, vi har haft med vores landshold nogensinde,” sagde sportsdirektør og landstræner Mikael Trolle til sportsshowet.

Prisen blev uddelt af eventchef i Sport Aarhus Event Finn Lyck. Udover Dansk Volleyball Forbund og EM var de nominerede til Årets Sportevent i Aarhus 2013 Aarhus Sailing og Aarhus Sejlklub for afvikling af EM for 49’er og 49’erFX samt Aarhus Motion for Nykredit Aarhus City Halvmaraton.

”Vi er meget glade for prisen som årets sportevent i Aarhus. Det er en flot anerkendelse af det store stykke arbejde, som rigtig mange mennesker i Dansk Volleyball Forbund og mange hundrede frivillige lagde i EM. Jeg vil samtidig gerne rose Sport Aarhus Event for deres flotte og professionelle arbejde i forbindelse med EM. Vi er altid glade for at spille i Aarhus, som har en rigtig god volleyballkultur,” siger Erik Jacobsen, formand i Dansk Volleyball Forbund.  

EM blev afviklet i samarbejde med Aarhus, Odense, Herning, København og Sport Event Denmark.

De danske volleyherrer overraskede de fleste ved sensationelt at vinde over Hviderusland i gruppespillet og derved kvalificere sig til 1/8-finalen mod de forsvarende europamestre fra Serbien.

Volleyherrerne skal forsøge at følge op på den flotte EM-præstation, når der er EM-kvalifikation i Antvorskovhallen i Slagelse den 22.-24. maj. Her er modstanderne Tyrkiet, Hviderusland og et endnu ukendt hold.

Se hele det store sportsshow fra Musikhuset i Aarhus her
Fra ca. 57. minut er der volleyball.
Read 3608 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.