Hjemmesidebanner
torsdag, 21 februar 2019 11:24

Se Danmarkskortet med de første 12 arrangementer til Beachvolleyens Dag

Written by
På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Se danmarkskortet med de første 12 Åbent Hus-arrangementer.

Alle er velkomne – så tag en ven under armen, kom alene, eller saml hele familien til Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni. Alle kan deltage, uanset alder og niveau. Der er ikke behov for særligt udstyr, så du skal bare dukke op.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde. 

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley. Det er gratis for både klubber og deltagere.

På Danmarkskortet for Beachvolleyens Dag kan du se, hvor vi spiller.
Der vil løbende komme flere muligheder til.

Danmarkskort Beachvolleyens Dag 2019
Read 2069 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.