Hjemmesidebanner
fredag, 25 januar 2019 09:27

Volleyball Danmark skal have ny formand

Written by
Efter 12 år på posten genopstiller Erik Jacobsen ikke som formand for Volleyball Danmark til næste repræsentantskabsmøde.

Når Volleyball Danmark samles til repræsentantskabsmøde den 2. juni 2019, bliver det sidste dag på posten som formand for Erik Jacobsen.

Efter 12 år på formandsposten og 30 år som medlem af bestyrelsen i Volleyball Danmark har Erik Jacobsen valgt ikke at genopstille som formand.

”Jeg føler, tiden er inde til, at der kommer nye kræfter til på posten som formand for Volleyball Danmark,” siger Erik Jacobsen.

”Bestyrelsen er i gang med en stor proces omkring, hvordan Volleyball Danmark skal udvikle sig, og hvordan den fremtidige organisering af Volleyball Danmark kan understøtte dette. Jeg synes, det var det rette tidspunkt at melde ud, at jeg ikke bliver en del af den beslutning,” siger han.

Erik Jacobsen er 68 år.
Read 891 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.