Hjemmesidebanner
mandag, 17 december 2018 12:19

Tapeten på toppen i Bedstevolleypokalen

Written by
Foto: Volleyball Danmark Foto: Volleyball Danmark
Det var ikke kun Volleyliga-mandskaberne, der lørdag eftermiddag kæmpede om titlen som dansk pokalmester 2018. Igen i år blev der afholdt pokalfinalestævne for bedstevolley-spillere.

Bedstevolleypokalen var en dyst for spillere over 60 år og blev spillet i en nærliggende hal. Ni opsatte bedstevolley-hold var samlet for at spille om pokalen.

Vejlby Risskov havde taget den lange tur til Brøndby for at være med i turneringen.

Da de indledende knæbøjninger var foretaget, satte Danmarks mest rutinerede volleyballspillere i gang i kampen om pokaltitlen.

Bedstevolley pokalturneringen blev spillet i tre grupper med tre hold i hver. Kampene blev spillet som 1 sæt til 25 point.

I pokalfinalen blev der spillet bedst á 3 sæt.

De regerede pokalmestre fra Hvidovre havde spillet frem til titelforsvar, og i finalen stod de over for Tapeten fra Ballerup.

I en velspillet blev de hårdtslående smash afgørende, og Tapeten kunne noget overraskende strække armene triumferende i vejret, da de løb med en 2-0-sejr i finalen.

Bronzemedaljerne gik også til et hold fra Tapeten, der må siges at være ret stærke i denne sæson. Dette understreges af, at Bent fra Tapeten blev kåret til årets pokalfighter.

Efter bedstevolleypokalfinalerne smuttede mange af deltagerne til Brøndby Hallen og fulgte elitespillernes pokalfiner.
Read 520 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.