Hjemmesidebanner
lørdag, 15 december 2018 23:20

Her er Årets danske volleyballspiller 2018

Written by
Spillerne i Volleyligaen har nomineret og stemt. Kollegerne har kåret denne damespiller og herrespiller til Årets danske volleyballspiller 2018.

Årets danske volleyballspiller blev offentliggjort lørdag aften ved Dansk Volleyball Award 2018, hvor små 300 nuværende og tidligere volleyball- og beachvolleyspillere var samlet for at fejre sporten på festlig vis i Idrættens Hus i Brøndby.

Det er spillerne i Volleyligaen selv, der har nomineret og stemt på den profil, som de mener, er Årets danske volleyballspiller i 2018.

ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2018

Mette Sallerup (Holte IF)
Hun er en af landets absolut bedste på sin position som libero. Den altid engagerede og viljestærke Mette Sallerup skiftede før denne sæson fra Amager VK til sidste år sølvvindere Holte IF, hvor det 23-årige energibundt hurtigt fået en nøglerolle. Hun var i sommer også en stor profil for det danske A-landshold, hvor hun efter et års fravær gjorde comeback i den rød/hvide trøje ved EM-kvalifikationen.

De øvrige nominerede var Trine Noer Kjelstrup (Pölkky Kuusama, Finland) og Paulina Hougaard-Jensen (Colorado State University, USA).

Mette Sallerup fra Holte IF er Årets danske volleyballspiller 2018. Foto MortenO
Rasmus Breuning Nielsen (Biosì Indexa Sora, Italien)
Den stærke kantspiller er i gang med sit tredje år i den bedste italienske liga A1. Rasmus Breuning tørner igen i denne sæson ud for Sora og har nydt godt af en masse spilletid. Den 24-årige landsholdsspiller har igen i denne sæson markeret sig som en af de helt store profiler på det danske A-landshold.

De øvrige nominerede var Simon Øster Ellegaard Andersen (Long Beach, USA) og Nicolai Houmann (Hvidovre VK).

Rasmus Breuning fra Sora i Italien er Årets danske volleyballspiller 2018
Ved Dansk Volleyball Award 2018 blev vinderne af Årets Spiller og Most Improved Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 også offentliggjort.
Se hvem vinderne blev på beachvolley.dk.
Read 927 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.