Hjemmesidebanner
lørdag, 15 december 2018 20:00

Pau Larsen fra Amager Volleyball Klub er Mikasa Danmark Årets Breddeleder

Written by
Dette års breddeleder er ambitiøs for sporten og for sin klub. Han er en sand ildsjæl og en stor inspirationskilde, der på meget kort tid har sat et enormt aftryk på sin klub. Se videoen fra Dansk Volleyball Award 2018, hvor kåringen fandt sted.

Mikasa Danmark Årets Breddeleder er en utrolig initiativrig og ihærdig formand, der ikke er bange for at tage chancer. Pau Larsen har et godt blik for at se muligheder frem for begrænsninger, hvilket betyder at han ofte sætter spændende og anderledes initiativer i gang, som fx klublokale, fritidsklub, nytårskur for de frivillige og et stærkt festudvalg, som styrker det generelle sammenhold og miljø i klubben. Årets leder er i den grad en foreningsmand.

Pau Larsen er ligeledes optaget af at skabe et stærkt elitemiljø i klubben, som hænger sammen med klubbens ungdomsarbejde, og han er også foregangsmand for at udvikle kommunikationen i klubben via forskellige digitale værktøjer.

Han er meget vellidt i klubben for sin venlige og positive måde at være på. Pau Larsen går gerne forrest, og som alle andre frivillige kan han komme til at løfte lidt for mange opgaver selv, men han er dygtig til at bevare blikket på den generelle organisation og få engageret klubbens medlemmer i det frivillige arbejde.

Pau Larsen er desuden med sin medvirken og medlevende interesse med til at udvikle miljøet i dansk volleyball og beachvolley, da han altid er velforberedt og klar med nye ideer til, hvordan vi sammen kan gøre det endnu bedre. Så også en breddemand for hele Danmark.

Man kan ind i mellem undres over, at der er nok timer i døgnet for den travle formand, som udover formandsopgaven selv er aktiv på klubbens herrehold i volleyligaen, og hvis sønner er talenter på klubbens herreungdomshold.

Et kæmpe tillykke til Mikasa Danmark Årets Breddeleder, Pau Larsen fra Amager Volleyball Klub.

Video fra Dansk Volleyball Award, hvor kåringen fandt sted.
Read 430 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.