Hjemmesidebanner
tirsdag, 11 december 2018 12:17

Ekstra Bladet TV sender pokalfinalerne

Written by
Volleyball Danmark samarbejder med et af landets største mediehuse, Ekstra Bladet, om at livestreame pokalfinalerne fra Final 4.

Når de afgørende slag om årets pokaltitlel slås på lørdag, bliver kampene ikke vist på Volley TV. Det bliver i stedet Ekstra Bladet TV, der blænder op for damerne og herrernes pokalfinale med optakt fra klokken 13.00.

”Hos Ekstra Bladet glæder vi os meget over at kunne sende årets Final 4 hos os. Det bliver forhåbentlig en rigtig god oplevelse, som vi kan give mange af vores brugere,” siger Lasse Pedersen, TV-Chef på Ekstra Bladet.

”Samtidig ser vi meget positivt på det her samarbejde, som vi indgår omkring Final 4 med et af landets største special forbud,” siger han.

Samarbejdet med Ekstra Bladet glæder også Volleyball Danmarks faste kommentator og Volley TV-producer, Casper Ahlehoff Hansen:

"Vi er meget stolte over, at et af landets største mediehuse har fået øjnene op for volleyball. Det er en kæmpe blåstempling af vores eget streaming-produkt, at vi kan være attraktive for eksterne medier,” siger han.

”Vores ambitioner er, at vores kerneevents, som fx Final 4, skal ud og leve større steder end på Volley TV for dermed også at få nye øjne på vores sport,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Ekstra Bladet TV livestreamer damernes pokalfinale lørdag den 15. december med optakt allerede fra kl. 13.00 og herrernes pokalfinale klokken 16.00.

Semifinalerne samt de to bronzekampe fra Final 4 livestreames på Volley TV. 

KAMPPROGRAM FINAL 4

Fredag den 14. december
Kl. 13.00: Semifinale damer: Holte IF vs. Elite Volley Aarhus
Kl. 15.00: Semifinale damer: Brøndby VK vs. Fortuna Odense
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst vs. Gentofte Volley
Kl. 19.00: Semifinale herrer: Hvidovre VK vs. ASV

Lørdag den 15. december              
Kl. 09.00: Bronzekamp damer
Kl. 11.00: Bronzekamp herrer
Kl. 13.30: Pokalfinale damer
Kl. 16.00: Pokalfinale herrer

- Med forbehold for forsinkelser begge dage.

Der er fri entré til semifinalerne om fredagen, mens billetter til pokalfinalerne lørdag kan købes her med 25 procents rabat i forkøb.
Read 858 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.