Hjemmesidebanner
onsdag, 05 december 2018 14:14

Slagelse bliver hjemmebane for de danske landshold i volleyball

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
De danske volleyballdamer og volleyballherrer har fået ny hjemmebane. Slagelse Kommune og Antvorskovhallen skal fremover danne ramme om landskampe.

I fremtiden skal dame- og herrelandsholdet spille deres hjemmekampe i Antvorskovhallen i Slagelse, der bliver hele Danmarks volleyball-by.

Tirsdag aften sagde Kultur-og fritidsudvalget i Slagelse Kommune ja til at indgå partnerskab med Volleyball Danmark.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Slagelse Kommune, Jørgen Andersen:

”Jeg er rigtig glad for, at aftalen med Volleyball Danmark er faldet på plads. Det er et stort skridt i vores bestræbelser på at blive anerkendt som en attraktiv sportskommune. Med aftalen rykker vi nu elitesporten ind i vores lokale faciliteter, og sammen med spillerne vil vi fremover give danskerne førsteklasses underholdning i de bedste rammer,” siger han.

Formand i Volleyball Danmark, Erik Jacobsen:

”Jeg er voldsomt glad for aftalen med Slagelse Kommune på hele Volleyball Danmarks vegne. Der er en rigtig stærk volleyball-kultur i Slagelse Kommune. Det er i den grad en volleyball-kommune, hvor både bredden og eliten trives med stor lokal opbakning,” siger han.

”Vi er glade for at have indgået et partnerskab med Slagelse Kommune, som bliver en stærk repræsentant som hele Danmarks volleyball-by,” siger Erik Jacobsen.

Kommerciel direktør i Volleyball Danmark, Mads Gerner Pedersen:

”Efter nogle år som volley-nomader er det vigtigt for os at opbygge en hjemmebane, vi forhåbentlig kan bevare over de næste mange år,” siger han.

”Slagelse Kommune er oplagt, da vi tidligere har haft gode oplevelser her, der er stærk opbakning fra kommunen, lokalbefolkningen, Volleyklubben Vestsjælland og ikke mindst fra det lokale erhvervsliv. Jeg ser gode muligheder for, at vi med en grundsten i Slagelse Kommune kan opleve vækst i tilskuer- og seertal på vores landskampe, hvilket vil være med til at øge vores kommercielle værdi.”

Formand i Volleyklubben Vestsjælland, Elmer Petersen:

”Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få landskampene herned. Det er noget, vi har arbejdet på. Det giver meget og løfter en klub at være sammen om store events,” siger han.

”Landsholdssamarbejdet kommer først og fremmest til at sætte fokus på volleyball i området. Volleyball er en prioriteret idræt i Slagelse Kommune, så det giver rigtig god mening, at vi fremover også kan vise landsholdene frem her. Vi ser frem til en række spændende events i fremtiden,” siger Elmer Petersen.

De danske landshold indvier Slagelse som fast hjemmebane i EM-kvalifikationen den 9. januar 2019 i Antvorskovhallen, hvor damelandsholdet møder Frankrig og herrelandsholdet møder Rumænien.
Read 1106 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.