Hjemmesidebanner
fredag, 23 november 2018 07:55

Nu skal kandidaterne til Årets danske volleyballspiller 2018 findes

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Der er stor hæder på højkant, når Årets danske spiller 2018 kåres ved Dansk Volleyball Award 2018 den 15. december i Idrættens Hus i Brøndby. Det er spillerne i Volleyligaen, der både nominerer og stemmer på deres favorit.

Alle spillere, der i 2018 har spillet eller spiller i Volleyligaen, har mulighed for at nominere den profil, som de mener, er årets spiller frem til onsdag den 28. november kl. 23.30.

Damerne kan nominere og stemme på damespillerne, mens herrerne kan nominere og stemme på herrespillerne.

I første omgang skal spillerne nominere to spillere, som de synes fortjener prisen som Årets danske spiller 2018.

Når alle kandidater er fundet, samler Volleyball Danmark de tre spillere for hvert køn, som har fået flest nomineringer. Disse spillere er herefter de tre officielle kandidater til prisen – og nu skal alle spillere, som har spillet i Volleyligaen i 2018, stemme på en af disse tre kandidater som Årets danske spiller.

Har spillerne i Volleyligaen mod forventning ikke modtaget materiale til nomineringerne, kan de kontakte turneringsleder Henrik Petersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Read 650 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.