Hjemmesidebanner
mandag, 12 november 2018 11:02

Optakt: Knivskarpt forsvarsspil skal sende motiverede Gentofte-spillere videre i Europa

Written by
Foto: CEV Foto: CEV
Gentoftes danske mestre skal forsøge at spille sig videre i Europa på hjemmebane, når de tirsdag aften tager imod Saaremaa VC fra Estland i CEV Challenge Cup. Volley TV livestreamer kampen i knivskarp kvalitet klokken 19.00.

Der var på forhånd lagt op til et tæt opgør mellem Gentofte og Saaremaa VC fra Estland i CEV Challenge Cup, da holdene tørnede sammen i 1. opgør i Estland i sidste uge.

De to mandskaber pressede da også hinanden til det yderste i 1. sæt, inden Gentofte måtte se sættet glide ud af hænderne 32-34 og efterfølgende kampen 0-3.

Med det resultat skal Gentofte vinde 3-0 eller 3-1 på hjemmebane for at fremtvinge et altafgørende Golden Set.

Det opgør spilles tirsdag aften klokken 19.00 i Kildeskovshallen, og cheftræner Shane Smith ser frem til returopgøret i CEV Challenge Cup:

”Vi havde en svær kamp i Estland. Drengene er meget motiverede og glæder sig til at spille i Kildeskovshallen foran et talstærkt hjemmepublikum,” siger han.

Cheftræneren sætter ord på, hvad der bliver afgørende for, at Gentofte booker billet til næste runde:

”Vi skal være knivskarpe i vores forsvarspil, så vi får mulighed for at komme til modangreb og score point efterfølgende,” siger Shane Smith.

Se kampen på Volley TV her med kampstart klokken 19.00.
Read 519 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.