Hjemmesidebanner
torsdag, 08 november 2018 09:37

Har du taget årets volleyballbillede?

Written by
Foto: Peter Bernberg Foto: Peter Bernberg
Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med seks billetter til Final 4 i Brøndby Hallen. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 2. december.

Fangede du det vilde smash på telefonen? Eller har du et skægt eller skævt volleyballbillede? Del dit pletskud med resten af Volleyball Danmark.

Send dit bedste volleyballbillede til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og husk at skrive 'Årets volleyballbillede’ i emnefeltet, så deltager du i konkurrencen om at have taget årets pletskud, som præmieres med seks billetter til Final 4 i pokalturneringen.

Vind 6 Final 4-billetter
Når vi har modtaget alle billeder den 2. december, kigger dommerpanelet dem igennem og finder en vinder, som modtager seks billetter til Final 4 i Brøndby Hallen den 14.-15. december.

Retningslinjer for indsendelse af billeder og video
- Billeder indsendes elektronisk til Volleyball Danmark på mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
- Hver deltager må højest indsende 2 billeder.
- Billedet skal være taget i det kalenderår, konkurrencen løber.
- Angiv dato og hvor billedet er taget samt en kort beskrivelse af billedets motiv.
- Årets volleyballbillede offentliggøres på www.volleyball.dk, på Volleyball Danmarks Facebook side(r) samt i det officielle Final 4-kampprogram.
- VIGTIGT: Alle indsendte billeder skal minimum være på 1 MB for at blive accepteret i konkurrencen.

Kåring af vinderne
Årets vinder vil blive udvalgt af repræsentanter fra Volleyball Danmarks Bredde- og Udvikling-, Elite- samt Beachvolleyafdeling og offentliggjort i løbet af nogle dage efter deadline for indsendelse af billeder.

Konkurrencebetingelser
Ved at indsende et eller flere billeder deltager du i Volleyball Danmarks konkurrence og giver samtidig Volleyball Danmark lov til at bruge billederne i alle sammenhænge, både internt og eksternt uden omkostninger.

Årets volleyballbillede 2017 blev taget af Peter Bernberg.
Read 441 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.