Hjemmesidebanner
tirsdag, 06 november 2018 19:49

Stærk Holte-åbner ikke nok mod finske favoritter

Written by
Foto: Niklas H. Persson Foto: Niklas H. Persson
Holte gjorde god figur på hjemmebane i CEV Challenge Cuppen mod LiigaPloki Pihtipudas fra Finland, men finnerne var for stærke og vandt 3-1.

Holte IF vs. LiigaPloki Pihtipudas: 1-3 (25-27, 25-21, 21-25, 18-25)
CEV Challenge Cup, Holtehallen

De danske pokalvindere Holte viste i den grad tænder på hjemmebane i CEV Challenge Cuppen mod Liigaploki.

Holte lagde et godt servepres på finnerne og sørgede for at sætte LiigaPloki under pres. På en formidabel servestime af Isabel Fugmann bragte Holte sig på 22-15 og sikrede sig også kampens første sætbold. Men med kniven på struben viste LiigaPloki rutinen og sikrede sig sættet med 27-25.

Det knebne sætnederlag slog ikke Holte ud, og de danske værter fortsatte med at sende skarpe server afsted i 2. sæt. Holte slog et godt hul ned til finnerne, og selvom Liigaploki midt i sættet var ved at få udlignet, holdt danskerne fat og sikrede sig sættet 25-21 på et killblock af Nikoline Mogensen.

I 3. sæt sev en smule af dampen ud af Holte-serverne, og det var nok til, at finnerne sad på det meste af sættet. Holte forsøgte at vende bøtten ved at indskifte Ida Blomberg og Astrid Liv Kofoed Empacher på hæverpladsen, men det lykkedes ikke at få slået hul på de finske blokader. Liigaploki vandt sættet 25-21.

I 4. sæt var der ved at være udsolgt hos Holte-damerne, mens Liigaploki skruede en ekstra tand på gashåndtaget. Danskerne fightede ufortrødent videre, men måtte kapitulere 25-18.

Cheftræner Sven-Erik Borch Lauridsen:

”Vi så, at vi kan spille med dem. Så vi tager derop og spiller vores chance. Der er rigtig mange ting, vi kan tage med og bygge videre på,” siger han.

”Vinder vi 1. sæt, så er vi helt med. Men vi kører på 80-100 procent hele tiden, og blikkene bliver lidt tomme i 3. sæt, hvor energien er ved at være brugt,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Jeg er stolt over pigerne. Vi spiller bundsolidt i modtagningen og leverer generelt en god, stabil indsats. Alle kommer ind og gør det godt. Og så er det bare fedt at spille foran sådan et super publikum, der leverer en kanon stemning,” slutter cheftræneren.

Kampens topscorer blev Nora Møllgaard med 13 point.

Med aftenens resultat skal Holte vinde 3-0 eller 3-1 på udebane for at fremtvinge et altafgørende Golden Set.
Der er returkamp i Finland torsdag den 15. november kl. 17.30 dansk tid.

SE MERE STATISTIK FRA KAMPEN HER
Read 400 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.