Hjemmesidebanner
torsdag, 01 november 2018 11:50

Regionallandsholdene spiller julestævne i Prag

Written by
Foto: CEV Foto: CEV
Fra starten af denne sæson vil de bedste spillere i Volleyball Danmarks Talentcentre træne sammen i en regionallandsholdsgruppe.

Disse træningsgrupper, drenge og piger i henholdsvis Øst og Vest, vil fungere som udviklingsplatforme for vores bedste unge spillere.

”Filosofien er, at Volleyball Danmark gerne vil være med til at understøtte den talentudvikling, der sker i klubberne, og gennem denne centrale træning stimulere spillerne til nysgerrighed i læring og i samarbejde på tværs af klubberne,” siger Sven Brix, elitechef i Volleyball Danmark.

Regionallandsholdene vil forhåbentlig også fungere som et spændende og godt sted at være for specielt de engagerede spillere, der af den ene eller anden årsag ikke tidligere er blevet tilvalgt på diverse ungdomslandshold.

”Talentudvikling er en livslang proces og erfaringen viser, at udvikling af niveau sker i meget individuelle tempi,” siger Sven Brix.

Udover de almindelige træninger og camps for regionallandsholdene vil den første kampaktivitet for denne gruppe blive et spændende internationalt stævne i Prag mellem jul og nytår.

Ungdomshold fra hele Europa mødes fra den 27.-29. december i en julepyntet tjekkisk hovedstad. Talentcenter Danmark vil stille med to drengehold og to pigehold, som primært vil blive hentet fra vores regionallandsholdstruppe.

Inviterede spillere vil blive kontaktet med yderligere information.

Læs mere om turneringen her.

Banner til nyheder
Read 686 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.