Hjemmesidebanner
mandag, 29 oktober 2018 11:12

Bredden og eliten samles til nyt awardshow

Written by
Den 15. december 2018 samles hele Volleyball Danmark til en stor fælles prisuddeling for både bredden og eliten. Billetsalget er åbent.

Tidligere har Volleyball Danmark haft to årlige prisuddelinger: Dansk Volleyball Galla i forbindelse med Final 4 og årets ungdomskåringer i forbindelse med repræsentantskabsmødet.

Nu samles prisuddelingerne til Dansk Volleyball Award den 15. december 2018 i Idrættens Hus i Brøndby.

”Vi har længe gerne villet samle vores to prisuddelinger. Dansk Volleyball Award er én stor samlet fejring af sporten for både bredde og elite i dansk volleyball og beachvolleyball,” siger Jørgen Bentzen, næstformand i Volleyball Danmark.

”Dansk Volleyball Award er for alle. Uanset hvordan man er tilknyttet volleyballsporten. Det er en oplagt mulighed for at holde en festlig julefrokost med sine holdkammerater i flotte rammer, uanset hvilket niveau man spiller på,” siger han.

Dansk Volleyball Award 2018 afholdes i forlængelse af pokal Final 4, som i år er rykket til Brøndby Hallen.

KØB BILLETTER TIL DANSK VOLLEYBALL AWARD 2018 HER.
Read 496 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.