Hjemmesidebanner
onsdag, 16 maj 2018 06:00

Største tilmelding til Coaches Clinic: 18 lærelystne fra Copenhagen Beach

Written by
Det strømmer ind med tilmeldinger til årets mest inspirerende trænerkursus.

Trænere fra 12 europæiske lande har tilmeldt sig Coaches Clinic den 15.-17. juni i Idrættens Hus, hvor den amerikanske stjernetrio, Doug Beal, John Kessel og Fred Sturm, tager deltagerne på en oplevelse gennem alle niveauer af volleyball med masser af både teori og praksis i hallen.

Den største samlede tilmelding fra en enkelt klub er netop tikket ind, idet Copenhagen Beach har meldt 18 personer til Coaches Clinic.

Elitechef i Copenhagen Beach Martin Olafsen:

“Beachvolleyspillerne er meget proaktive om at dygtiggøre sig. Hele beachmiljøet er unikt til at tage ejerskab og ansvar for egen læring, men ikke alt er bundet så meget op på faglighed. Der er meget med, at så har man hørt en træner sige det ene, og en anden træner sige noget andet,” siger Martin Olafsen.

”Det er vigtigt for mig, at man arbejder ud fra en vis viden, når man har med ambitiøse og unge lovefulde atleter at gøre, ellers gør man dem en bjørnetjeneste,” siger han.

”Vi har det seneste år arbejdet med at indlejre især John Kessels filosofier og hans tilgang til indlæring og performance i vores elitestrategi, træningsmiljø og idrætskultur. Så timingen er perfekt for en kick off med manden selv samt for at gøre hans tanker tilgængelige for vores bredde og sportsudvalg,” siger Martin Olafsen

”Desuden er jeg selv rundet af Fred Sturm gennem vores samarbejde omkring herrelandsholdet. Doug Beal oveni er simpelthen fantastisk. Størstedelen af weekendens indhold virker langt fra eksklusivt for indendørs volleyball og bør kunne overføres til både beachvolley og andre idrætsgrene,” siger han.

Copenhagen Beach kommer med både ungdom-, bredde- og elitetrænere samt nuværende og kommende ledere. Og det endda selvom der er turnering på Pepsi Max Beachvolley Tour samme weekend som Coaches Clinic.

”Vi ser frem til nogle inspirerende dage sammen som klub og med vores kollegaer fra indendørs. Samtidig er det et signal til Volleyball Danmark om, at beachmiljøet er udviklingsparat og klar til at dygtiggøre sig, og at vi som klub og miljø naturligvis bakker op om sådanne stærke initiativer fra Volleyball Danmark,” slutter Martin Olafsen.

Copenhagen Beach for støtte til Coaches Clinic fra Københavns Kommune, som støtter med 80% af alle kursus aktiviteter op til 2500,-

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OG TILMELDE DIG COACHES CLINIC
Read 659 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.