Hjemmesidebanner
onsdag, 09 maj 2018 06:00

Efter 22 år på dommerstolen: Ivar Pilden lægger fløjten på hylden

Written by
Det blev til 922 volleyballkampe i den røde trøje for Ivar Pilden. Siden 1997 har han dømt både volleyball og beachvolley. Nu rejser han hjem til Estland.

Efter at have kørt land og rige rundt med en fløjte i tasken og godt humør i 22 år, er sidste fløjt nu lydt fra divisionsdommer Ivar Pilden.

Mangeårig dommerkollega og formand for Dommerstyregruppen Hans Ole Nielsen takker Ivar Pilden for mange års tro tjeneste og ønsker ham god vind fremover.

”Ivar har fra start af været meget dedikeret i sin dommergerning. Han har leveret en stor indsats og passet de kampe, han er blevet sat på,” siger Hans Ole Nielsen.

”Han har altid løst situationerne og været med til at flette netværket sammen. Ivar er en rar person, som gør brugerne tilfredse,” siger han.

”Fra Volleyball Danmark skal der lyde en stor tak til Ivar for hans indsats som dommer igennem 22 år. Han har dømt utallige divisionskampe og været med til mange beachstævner og hjulpet som dommer,” siger Hans Ole Nielsen.

Ivar Pilden rejser søndag den 13. maj hjem til Estland, hvor han skal nyde sin pensionisttilværelse.
Read 359 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.