Hjemmesidebanner
tirsdag, 13 marts 2018 06:00

Agendaen til årets bedste trænerkursus er klar

Written by
Den 15.-17. juni kommer tre af international volleyballs helt store kanoner til Danmark, når der er Coaches Clinic i Idrættens Hus i Brøndby. Agendaen for de tre inspirerende dage ligger nu klar.

Den amerikanske trio, Doug Beal, John Kessel og Fred Sturm, vil tage dig på en oplevelse gennem alle niveauer af volleyball. Fra begynder til international stjerne.

Kurset er for alle trænere på alle niveauer og vil være en god blanding af teori og praksis. Der bliver også tid til at netværke med andre trænere, også fra udlandet.

Agendaen for Coaches Clinic er nu klar og kan læses her.  

Doug Beal, der revolutionerede volleyball og vandt OL-guld med USA i 1984, vil bl.a. tale om, hvordan man opbygger en succes kultur og hvordan man skaber det bedste angrebsspil.

John Kessel, der er blevet udråbt til en af de 50 vigtigste mennesker i sportshistorien, vil bl.a. tale om, hvordan man skaber gode og givende øvelser, og hvordan man bygger et hold rund om holdet.

Fred Sturm, der har vundet OL-bronze med USA og stod i spidsen for det danske herrelandshold i 10 år, vil bl.a. tale om at tage gode beslutninger og den gode udførelse – fra start til slut.

Du sparer 500 kr. på billetten, hvis du køber inden den 1. maj.

Hør også podcasten VolleyTalk om kurset herunder.

Read 1133 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.