Hjemmesidebanner
onsdag, 07 februar 2018 14:47

Kamp om de sidste pladser til U21 DM

Written by
Der er kamp om at komme med til danmarksmesterskaberne for U21 hold. Volleyball Danmark har modtaget flere tilmeldinger, end der er plads til.

11 pige hold og 9 drengehold har tilmeldt sig U21 DM. Men da turneringgruppen i BUSG har besluttet, at Danmarksmesterskabet DU21 afvikles med 10 hold og HU21 med 8 hold, skal nogle af de tilmeldte hold spille kvalifikation for at komme med i kampen om medaljer.

Turneringgruppen har vurderet holdenes roster og derudfra besluttet, hvilke hold der er direkte kvalificeret til DM, og hvilke hold der skal spille kvalifikation.

Hos pigerne er Amager VK, Fortuna Odense, Gentofte Volley, Ikast KFUM, Team Køge, Vestegnens Volley, VK Vestsjælland samt Aarhus Volley direkte kvalificeret til U21 DM.

Holstebro KFUM, Randers VK og Sønderborg VK møder hinanden i kvalifikationen om de sidste to pladser.

Hos drengene er DHV Odense-Marienlyst, Gentofte Volley, Hvidovre-Køge, Ikast KFUM, Kolding-Middelfart samt VK Vestsjælland direkte kvalificeret til U21 DM.

Holstebro KFUM, Ungdomsvolley Sydvest og Aarhus Volley møder hinanden i kvalifikationen om de sidste to pladser.

Danmarksmesterskaberne for U21 hold spilles den 11.-13. maj 2018 i Ikast-Brande Arena med Ikast KFUM som arrangør.
Read 1127 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.