Hjemmesidebanner
lørdag, 16 december 2017 20:50

Kollegerne har talt: Her er Årets danske volleyballspiller 2017

Written by
Spillerne i Volleyligaen har nomineret og stemt. Kollegerne har kåret denne damespiller og herrespiller til Årets danske volleyballspiller 2017. 

Årets danske volleyballspiller blev offentliggjort lørdag aften ved Dansk Volleyball Galla 2017, hvor små 300 nuværende og tidligere volleyball- og beachvolleyspillere var samlet for at fejre sporten på festlig vis i Frederiksberg Hallen.

Det er spillerne i Volleyligaen selv, der har nomineret og stemt på den profil, som de mener, er Årets danske volleyballspiller i 2017.

ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2017

Trine Rask-Nielsen (Elite Volley Aarhus)
Centerspilleren er i den grad en af forklaringerne på Elite Volley Aarhus’ flotte sæson i Volleyligaen. Trine Rask-Nielsen har med stærkt centerspil vist vejen for sine yngre holdkammerater med sit solide blokadespil og en af ligaens bedste angrebseffektiviteter. Landsholdsanføreren har desuden været en stabilisator på A-landsholdet i VM-kvalifikationen. 

De øvrige nominerede var Eva Mielskov Bang (Brøndby Volleyball Klub), Trine Noer Kjelstrup (Brøndby Volleyball Klub) og Paulina Hougaard-Jensen (Colorado State University, USA).

Rasmus Breuning Nielsen (Biosì Indexa Sora, Italien)
Den stærke kantspiller er i gang med sit andet år i den bedste italienske liga A1. Rasmus Breuning tørner i denne sæson ud for Sora og har tilkæmpet sig mere og mere spilletid. Landsholdsspilleren var desuden en markant profil på det danske A-landshold både i VM-kvalifikationen og European League.

De øvrige nominerede var Kristoffer Abell (Marienlyst), Mads Ditlevsen (Police Sports Club, Qatar) og Philip Özari (Saint-Quentin Volley, Frankrig)

Ved Dansk Volleyball Galla 2017 blev vinderne af Årets Spiller og Most Improved Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 offentliggjort. Se hvem vinderne blev på www.beachvolley.dk.
Read 2514 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.