Hjemmesidebanner
onsdag, 13 december 2017 06:00

Premiere: Nu skal der findes en pokalmester i bedstevolley

Written by
Foto: Klaus Sletting Foto: Klaus Sletting
For første gang nogensinde afholdes der pokalfinalestævne for bedstevolley-spillere. Det sker lørdag den 16. december, inden elitespillernes pokalfinaler.

Det er ikke kun Volleyliga-mandskaberne, der lørdag eftermiddag kæmper om titlen og æren som dansk pokalmester anno 2017 i Frederiksberg Hallen.

I den tilstødende hal dyster otte bedstevolley-hold også om den store pokal. Pokalfinalestævnet for bedstevolley spilles lige inden pokalfinalerne ved Final 4 begynder.

Og Danmarks mest rutinerede volleyballspillere kommer ikke let til pokaltitlen. Således er Hvidovres bedstevolleyhold gået i skarp træning og har trænet to gange om ugen op til finalerne, hvor de normalt træner én gang om ugen.

Desuden kommer Vejlby Risskov bedstevolley-hold hele vejen fra Jylland og prøver kræfter med de sjællandske hold.

Bedstevolley pokalturneringen spilles i to grupper med fire hold i hver. De to gruppevindere møder hinanden i bedstevolley-pokalfinalen, mens toerne mødes til kamp om 3.-4. pladsen og så fremdeles. Alle hold får dermed fire kampe.

Kampene spilles som 1 sæt til 25 point.

Når er der kåret en bedstevolleypokalmester, går deltagerne ind i Final 4-hallen og hepper på deres favoritter i elitespillernes pokalfinaler. En god holdfuld bedster slutter dagen af på fornemmeste vis, når de er med til Dansk Volleyball Galla 2017.
Read 661 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.