Hjemmesidebanner

Onsdag, 06 december 2017 19:48

Gentofte kom til kort mod Ravennas stjernemandskab

Written by
Foto: Flemming Patulski Nielsen Foto: Flemming Patulski Nielsen
I 1/16-finalen af CEV Challenge Cup krydsede Gentofte klinger med stjernemandskabet Ravenna fra Italien. De regerende danske pokalmestre kom i italienske menneskehænder og får svært ved at avancere til næste runde efter et 0-3-nederlag på hjemmebane.  

Gentofte vs. Ravenna 0-3 (19-25, 12-25, 20-25)
CEV Challenge Cup, Gentofte Sportspark


Der var lagt i ovnen til et brag af en volleyballkamp i Gentofte Sportspark, da Gentofte onsdag aften tog imod det italienske storhold Ravenna.

Men lad det være sagt med det samme – det virkede som en italiensk stenovn, hvor Gentofte-spillerne kom i ilden og måtte forlade banen lettere branket – dog med rank ryg.

Gentofte tabte 0-3, og træner Denis Janka skal bladre en ekstra gang i taktikbogen, hvis han skal finde opskriften på dansk avancement i CEV Challenge Cup, når der er returopgør i Italien den 21. december.

Det begyndte ellers glimrende i 1. sæt, hvor begge hold var stærke i sideouten, og Gentofte gik til den 1. tekniske timeout i front med et enkelt point. Gentofte-træner Denis Janka kaldte sin 1. timeout, da hans mandskab var bagud med 3 point, 9-12. Den ønskede effekt udeblev dog, da Ravenna bandt knude på 1. sæt 25-19.

Assistenttræner Peter Borglund havde inden kampen udpeget Ravennas østrigske slagvåben Paul Buchegger som en stor trussel, og hammerhånden fra alpelandet gjorde da også det onde ved Gentofte-blokaderne igen og igen i 2. sæt, som danskerne tabte 12-25.

Også i 3. sæt viste Ravenna glimt af fordums storhed fra 1990’erne, hvor klubben måske var verdens bedste klubhold. Bagud 11-16 blev Tobias Kjær skiftet ind. Den unge Gentoftespiller trådte dermed i sin far Henrik Kjærs fodspor, da Kjær den ældre var på banen i 1990’erne, hvor Holte Volleyball Klub mødte selvsamme Ravenna i Champions League.

Selvom Tobias Kjær scorede 2 point, var der aldrig tvivl om Ravennas sætsejr, der blev på 25-20.

Gentofte-træner Denis Janka:

“I starten af kampen har vi rigtig godt fat i deres serv, hvor vores sideout fungerer rigtig godt. Men de skruer op, og vi kommer under et voldsomt pres i deres serv,” siger han.

”Ravenna er bare fremragende i deres sideout, og i en decideret sideout-kamp, bliver det afgørende,” siger Denis Janka.

“Det var en god oplevelse for drengene, og de gør en flot indsats trods nederlaget. De er bare oppe imod et klassemandskab i dag. Nu tager vi til Italien og kæmper alt, hvad vi kan, og ser, om vi ikke kan presse dem i egen hule,” siger Denis Janka.

Med nederlaget har Gentofte et svært udgangspunkt inden returopgøret i Italien den 21. december. 

Se statistik fra kampen på CEV's hjemmeside her.
Se billeder fra kampen her.
Read 800 times Last modified on Onsdag, 06 december 2017 20:49

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.