Hjemmesidebanner
mandag, 04 december 2017 14:35

De nominerede til Årets danske volleyballspiller 2017 er...

Written by
Spillerne i Volleyligaen har nomineret fire kandidater på damesiden og herresiden til Årets danske volleyballspiller 2017. Se de nominerede her.

Traditionen tro kåres Årets danske volleyballspiller på både dame- og herresiden, når Frederiksberg Hallen den 16. december byder indenfor til Dansk Volleyball Galla 2017.

Det er de danske volleyballspillere selv, som i første omgang har nomineret og nu stemmer på, hvem der løber afsted med titlen som Årets danske volleyballspiller 2017.

NOMINEREDE TIL ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2017 (DAMER)

Nominerede årets spiller damer 2017


Trine Rask-Nielsen (Elite Volley Aarhus)
Centerspilleren er i den grad en af forklaringerne på Elite Volley Aarhus’ flotte sæson i Volleyligaen. Trine Rask-Nielsen har med stærkt centerspil vist vejen for sine yngre holdkammerater med sit solide blokadespil og en af ligaens bedste angrebseffektiviteter. Landsholdsanføreren har desuden været en stabilisator på A-landsholdet i VM-kvalifikationen.  

Eva Mielskov Bang (Brøndby VK)
Spilfordeleren har igennem flere sæsoner svunget dirigentstokken med taktfaste hænder hos Brøndby. Eva Mielskov Bang er uden tvivl en af landets bedste på positionen, hvor hun sætter sine medspillere op til at score point. I denne sæson har hun også selv været en flittig pointscorer i Volleyligaen og vist sine kvaliteter på det danske A-landshold.

Trine Noer Kjelstrup (Brøndby VK)

Den hårdtslående kantspiller er en markant profil for Brøndby i Volleyligaen, hvor hun igen i denne sæson er blandt de mest scorende spillere. Trine Kjelstrup har i det forgangne år også ved flere lejligheder vist sine store kvaliteter på det danske A-landshold. Modtog sidste år hæderen som årets danske volleyballspiller.  
 
Paulina Hougaard-Jensen (Colorado State University, USA)
Den stærke centerspiller og Årets Fund i 2016 har i den seneste sæson vist sine store kvaliteter frem i USA for Colorado State University. Her har Paulina Hougaard-Jensen imponeret med sit stærke blokadespil, der er blandt ligaens allerbedste, hvilket bl.a. har sikret landsholdsspilleren en plads på ugens hold, som bedste blokadespiller.

NOMINEREDE TIL ÅRETS DANSKE VOLLEYBALLSPILLER 2017 (HERRER)

Nominerede årets spiller herrer 2017

Kristoffer Abell (Marienlyst)
Den stærke kantspiller var en af de bærende kræfter og pointslugere hos Marienlysts danske mestre i sidste sæson. Kristoffer Abell har også i år svunget slagarmen og er blandt de mest effektive angribere i Volleyligaen. Derudover har han opnået flotte præstationer i beachvolley sammen med holdkammeraten Daniel Thomsen.

Rasmus Breuning Nielsen (Biosì Indexa Sora, Italien)
Den stærke kantspiller er i gang med sit andet år i den bedste italienske liga A1. Rasmus Breuning tørner i denne sæson ud for Sora og har tilkæmpet sig mere og mere spilletid. Landsholdsspilleren var desuden en markant profil på det danske A-landshold både i VM-kvalifikationen og European League.   

Mads H. Ditlevsen (Police Sports Club, Qatar)
Den stærke diagonalspiller var den altoverskyggende profil, da hans klub Police Sports Club i Qatar i sidste sæson vandt klubbens første mesterskab. Mads Ditlevsen er i år eneste udlænding i klubben, hvor den rutinerede dansker skal gå forrest i klubbens jagt på flere pokaler.

Philip M. Özari (Saint-Quentin Volley, Frankrig) 
Den stærke kantspiller skiftede efter sidste sæson Gentoftes pokalvindere ud med Saint-Quentin Volley i Frankrig. Philip Özari har dermed taget næste skridt i karrieren, hvor den unge landsholdsspiller allerede igennem flere sæsoner har profileret sig selv i Volleyligaen og på det danske A-landshold.

Vinderen af titlen som Årets danske volleyballspiller 2017 afsløres til Dansk Volleyball Galla 2017 lørdag den 16. december.

Hvis du vil med til årets største volleyball-event på dansk grund, har du mulighed for at sikre dig billetter til den store gallafest her. Sidste frist for tilmelding er mandag den 12. december. Med en gallabillet i hånden kommer du gratis ind til pokalfinalerne.
Read 1341 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.