Hjemmesidebanner
mandag, 13 november 2017 06:00

Har du taget årets volleyballbillede?

Written by
Årets volleyballbillede 2016 blev taget af Frederik Dahl Årets volleyballbillede 2016 blev taget af Frederik Dahl
Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 3. december.

Fangede du det vilde smash på telefonen? Eller har du et skægt eller skævt volleyballbillede? Del dit pletskud med resten af Volleyball Danmark.

Send dit bedste volleyballbillede til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og husk at skrive 'Årets volleyballbillede’ i emnefeltet, så deltager du i konkurrencen om at have taget årets pletskud, som præmieres med seks billetter til Final 4 i pokalturneringen.

Motiver
Motiverne kan være alt lige fra en Kidsvolley-træning til et smash i Volleyligaen, fra en blokade i beachvolley eller en pandekage fra ungdomslandsholdenes NEVZA-succeser, spillere og kampsituationer eller en alternativ og skæv vinkel på volleyballspillet.

Vind 6 Final 4-billetter
Når vi har modtaget alle billeder den 3. december, kigger dommerpanelet dem igennem og finder en vinder, som modtager seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen den 15. og 16. december. 

Retningslinjer for indsendelse af billeder
- Billeder indsendes elektronisk til Volleyball Danmark på mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
- Hver deltager må højest indsende 2 billeder.
- Billedet skal være taget i det kalenderår, konkurrencen løber. 
- Angiv dato og hvor billedet er taget samt en kort beskrivelse af billedets motiv.
- Årets volleyballbillede offentliggøres på www.volleyball.dk, på forbundets Facebook side samt i det officielle Final 4-kampprogram.
- VIGTIGT: Alle indsendte billeder skal minimum være på 1 MB for at blive accepteret i konkurrencen.

Kåring af vinderne
Årets vinder vil blive udvalgt af repræsentanter fra Volleyball Danmarks Bredde- og Udvikling, Elite- samt Beachvolleyafdeling og offentliggjort i løbet af nogle dage efter deadline for indsendelse af billeder.

Konkurrencebetingelser
Ved at indsende et eller flere billeder deltager du i Volleyball Danmarks konkurrence og giver samtidig Volleyball Danmark lov til at bruge billederne i alle sammenhænge, både internt og eksternt uden omkostninger.
Read 818 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.