Tirsdag, 29 august 2017 12:38

Volleyball Danmark indgår samarbejde med Discovery Networks Danmark

Written by
Mere stream i bedre kvalitet. Det er målet, efter Volley TV har indgået aftale med Discovery Networks Danmark.

Danmarks bedste volleyballkanal på nettet har udsigt til at blive endnu bedre.

Volley TV bliver nu en del af Discoverys digitale annoncesamarbejde Premium Video Network, som er et annonce- og indholdssamarbejde mellem nogle af Danmarks stærkeste online medier.

”Det er meget spændende, at Volleyball Danmark og Volley TV nu indleder et samarbejde med så stor en spiller som Discovery Networks,” siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark.

Aftalen betyder, at seerne på Volley TV fremover bliver mødt med korte annoncer, når de fx vil se live-streaming af kampe fra Volleyligaen, beachtouren, Europa Cup-kampe, landskampe, reportager fra det store bredde- og udviklingsarbejde eller andre af de mange volleyball-indslag.

”Med deres store katalog af velproduceret videoindhold, passer Volley TV perfekt ind i netværkets eksisterende portefølje af sportsmedier, og vi glæder os til at give vores annoncører mulighed for at ramme endnu en attraktiv og veldefineret målgruppe i form af volleyballinteresserede danskere,” siger Søren Notander Clausen, Head of Partnerships and Sales i PVN.

”I Discovery Premium Video Network har vi et stort fokus på at skabe kvalitet og et sikkert miljø for vores kunders annoncekampagner. Af samme årsager er vi rigtig glade for at indlede et samarbejde med Volley TV, hvor begge disse elementer er i højsædet,” siger han.

Volleyball Danmark glæder sig til samarbejdet, der på sigt kan sikre endnu mere indhold og endnu bedre kvalitet på Volley TV.

”Vi er glade og stolte over, at Volley TV på relativ kort tid er blevet så stort et hit, at vi nu også oplever interesse fra eksterne firmaer. Det er en blåstempling af den beslutning, Volleyball Danmark tog med sin egen streamingkanal og produktionsenhed,” Mikael Trolle.

”Vi har fra start af haft en klar strategi om at producere kvalitetsindhold fra alle dele af det danske volleyball-miljø. Aftalen med Discovery om annoncer på Volley TV gør, at vi i endnu højere grad sikrer dette fremover,” siger han.

Klik her for at se Volley TV.
Read 674 times Last modified on Mandag, 04 september 2017 08:22

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.